Смажений бузок смакує з морозивом або заварним кремом

Відчуйте глибокий квітковий смак

Будемо смажити бузок. Ну а що? Всі ж їли квіточки з п'ятьма пелюстками в дитинстві. Зараз ви подорослішали, стали більш досвідченими, а отже, час прокачати стосунки з бузком. Вважайте, що це некст левел у ваших взаємовідносинах. А я, ваш покірний слуга, почесний гастропсихолог, лауреат премії Святого Пармезана та експерт у питанні смаженої редиски і персиків, допоможу вам. Скажу одразу: особисто для мене смажений бузок - то кайф, для декого - гірка гидота. Не дізнаєтеся, доки не спробуєте. Тому рішення тут одне: смажити і куштувати.

Як робити. Йдете на вулицю та зриваєте декілька гронів бузку. Якщо боїтеся гніву місцевих бабусь, робіть цю аферу вночі. Тільки не забудьте одягнути темні окуляри, кепку, маску та чорне худі з капюшоном, щоб не виглядати підозріло. Якщо вас раптом спіймають та запитають, навіщо ви це робите, чесно скажіть, що хочете посмажити бузок. Люди вирішать, що ви божевільні та втечуть. Коли місія буде виконана, йдіть додому, підігрівайте пательню та смажте добуті грони бузку з вершковим маслом, сіллю та лимонним соком. Скуштуйте та усвідомте, що вам тепер нічого не страшно. Всі інші рецепти та поєднання перестануть здаватися дивними. Полуниця з фенхелем? Банан з цибулею та каррі? То тепер дитячий садок. Ви набули кулінарної свободи та сміливості. Бузок можна їсти просто так, можна з морозивом чи заварним кремом. Відчуйте той глибокий квітковий смак.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі