Такої смачної риби ви ще не їли

Минтай кращий, ніж ви думаєте

Вирішив довести вам, що рибка може бути кайф. Ви будете їсти та думати, що то магія якась, бо так смачно ще ніколи не було. Але запевняю вас, то не магія. То чудові рецепти.

Для того, щоб відкрити для себе нові рибні можливості, раджу взяти вам минтая. Бо по-перше, то смачно. По-друге, ця рибка виросла у дикій природі та здебільшого виловлена у чистих водах Аляски. А через всю кількість корисних речовин, що в ній знаходяться, у нас є шанси стати суперлюдьми. Особливо це класно для дітей. Так що придивіться до минтая. Він кращий, ніж ви думаєте. Плюс є всюди та має доступну ціну.

Рецепт намбер ван. Фіш енд чіпс. О май гад, то лав-лав-лав. Вперше спробував в дитинстві, коли поїхав до бабусі в Англію. Я тоді сильно вразився. Не міг зрозуміти, як рибка може бути такою хрумкою та ніжною одночасно. А разом зі смачною картопелькою - то було взагалі щось нереальне.

Риба, фенхель, лимон, біле вино, оливкова олія, духовка. Цього достатньо, щоб зробити рибу офігезною.

А це прямо ідеальний варіант для всіх, хто божеволіє від здорового харчування. Берете минтая, в якому кориснюча омега-3 та ще мільйон мікроелементів, які класно впливають на імунітет. Кладете минтая на подушку з цукіні та лимону, додаєте зверху трохи вершкового масла та ароматну травичку, загортаєте у конверт і запікаєте.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі