Час нам попрацювати, щоб вересень не став місяцем російської перемоги

Москва знову на свій розсуд змінює історію

Держдума РФ змінила дату завершення Другої світової війни з 2 на 3 вересня. Для Росії, яка займається історичною міфологією, це просто дрібниця. Якщо половців та печенігів до своєї історії занесли, то чому б на свій розсуд не міняти історію ХХ сторіччя? Але не все так просто.

Капітуляцію було підписано 2 вересня 1945 року на американському лінкорі Міссурі, але в Китаї відзначають саме 3 вересня - так історично склалося, оскільки святкували декілька днів. Росія намагається рухатися в бік Азії та Китаю, хоча не факт, що на неї там радісно чекають, а ми маємо йти до "своїх" - ЄС та НАТО.

Росія намагається рухатися в бік Азії та Китаю, хоча не факт, що на неї там радісно чекають, а ми маємо йти до "своїх" - ЄС та НАТО

Але не поспішайте просто посміхнутися з чергових російських трюків. У вересні вони дуже хочуть організувати саміт постійних членів Ради безпеки ООН і намагатимуться домовлятися про багато питань через голову інших, насамперед в обхід нас. Передусім щодо зняття та послаблення санкцій та свого сценарію стосовно Донбасу - прямого діалогу та федералізації України.

Оскільки російська нав'язлива ідея зібрати світових лідерів на парад 9 травня остаточно провалилася, то новий привід там спробують використати для нової спроби. Гадаю, час нам попрацювати з друзями, щоб вересень не став місяцем російської перемоги.

А дату завершення Другої світової хай хоч на 1 січня призначать, в них все одно окрема від решти світу паралельна реальність.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі