Якщо обсяг води в організмі знижується на 25% – настає смерть

Через брак рідини у нирках утворюються камені

Ми дійсно складаємося з води. В середньому на 70%. Наприклад, в крові - 83%, в мозку, серці, м'язах - 76% рідини. Навіть в кістках 15-20% займає вода.

Важливість її для нашого організму підтверджує той факт, що без їжі ми можемо прожити кілька тижнів, а без води тільки кілька днів.

Якщо обсяг води в організмі знижується всього лише на 2% - погіршується самопочуття, з'являється нудота, сонливість, на 6-10% - з'являється головний біль, задишка, порушення свідомості, на 11-20% - погіршення слуху і зору, може бути судоми в м'язах, при втратах 25% - настає смерть. Неприємно таке читати, зате стає зрозуміло, що обсяг води в нашому організмі повинен підтримуватися. Нормальний її вміст в органах і тканинах є важливою умовою функціонування, а для всього організму, умовою існування взагалі.

В крові - 83%, в мозку, серці, м'язах - 76% рідини. Навіть в кістках 15-20% займає вода

Доведено, що однією з важливих причин розвитку чи наслідком багатьох хвороб є зневоднення. Воно може призвести до підвищення тиску, нападів мігрені, болів в спині і суглобах, зайвої ваги. Брак рідини спричинює закрепи та утворення каменів в нирках і жовчному міхурі. Недостатнє вживання води проявляється зміною стану шкіри, волосся і нігтів - волосся стає сухим і ламким, нігті починають розшаровуватися, а шкіра стає в'ялою і поморщеною.

Коли організм отримує достатню кількість води знижується холестерин, це сприяє нормалізації тиску, кишечник функціонує краще і стає чистішим, шкіра наповнюється вологою, зникають дрібні зморшки та сухість, так само волосся і шкіра виглядають здоровішими!

Вода наповнює життя здоров'ям! Не забувайте пити воду!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі