"Слуги народу" діють методами більшовиків. Фінал у них буде схожий

Можна просто пообіцяти. Виконувати не обов'язково

Ви пам'ятаєте, із якими гаслами більшовики йшли до влади? "Вся влада Радам", "Заводи робочим", "Мир народам", "Земля селянам", "Хліб голодним".

Нічого не нагадує? А так: "Народовладдя". "Ввести ПНвК і зарплати вчителям по 4000 євро на місяць". "Мир - посто треба перестати стріляти". "Питання землі вирішимо на референдумі". "Кінець епохи бідності".

1. Отримали люди владу після приходу більшовиків? Так, після ліберально-більшовицького перевороту в лютому 1917 року влада дійсно перейшла до Рад робітничих і селянських депутатів. Але на перших реальних виборах до Рад влітку 1917 року більшовики здобули абсолютну меншість - це Ради і згубило. Після другого перевороту в жовтні 1917 року і до 1991 року вся влада повністю належала тільки комуністам. Нагадує історію з мононабродом у ВР? Саме так!

2. Можливо, робітники отримали під контроль заводи після перемоги комуняк? Ні! Всі заводи-акціонерні товариства, акціями яких володіли робітники (тобто ті заводи були реально власністю робітників, хоч і частково), були націоналізовані і стали на 100% власністю держави (комуняк). До речі, якщо неможливість дати зарплати в 4000 євро експерти розгромили моментально, то від обіцянки ввести в Україні податок на виведений капітал президент вже забув сам, але відразу після інавгурації.

У 2019-му Україні теж обіцяли мир. Говорили, що просто потрібно прибрати тих, хто заробляє на війні, і просто перестати стріляти. Усіх змінили, війська відвели, стріляти перестали, а війна не закінчується

3. Мир. Ця тема стояла головною в 1917 році і зараз була використана на всі 100%. Більшовики використали втому людей від війни і, пообіцявши мир, перевели першу світову в громадянську війну. У 2019-му Україні теж обіцяли мир. Говорили, що просто потрібно прибрати тих, хто заробляє на війні, і просто перестати стріляти. Усіх змінили, війська відвели, стріляти перестали, а війна не закінчується. Більш того, повторюється стара історія. Тоді більшовики, укладаючи Брестський мир, через свою некомпетентність і ситуацію, що склалася, провалили переговори і втратили величезні площі територій та велику частину населення. За умовами Брестського миру від березня 1918 року РРФСР зобов'язувалася:

- не претендувати на Прибалтику і частину сучасної Білорусі;

- вивести війська з Фінляндії та з України, визнати Українську народну республіку незалежною державою;

- вивести війська з території Османської імперії, а також передати їй округи Ардаган, Батум і Карс;

- прийняти режим торгівлі з Німецькою імперією від 1904 року;

- демобілізувати армію і роззброїти флот;

- припинити революційну пропаганду в Центральних державах та союзних їм державах.

Тепер квазіполітики кінця епохи бідності готуються виконувати нові вимоги Путіна і дати особливий статус Донбасу, провести вибори в ОРДЛО, мовчати про Крим, ухвалити закон про амністію бойовиків. І вони все одно не досягнуть миру, тому що він не потрібен Путіну. Але ці неофіти ще не закінчили танцювати свій гопак на граблях. І продовжують йти шляхом умиротворення Путіна. Марна ідея. І вкрай дурна.

За квоти в 10 тисяч гектарів на людину і при тому, що в державній і комунальній власності є лише трохи більше 10 мільйонів гектар сільськогосподарських земель, з'явитися можуть тисяча або дві нових фермерів, а не мільйон

4. Ленін пообіцяв землю селянам і збрехав. Арахамія пообіцяв появу мільйона фермерів в Україні після відкриття ринку землі і наслідував Леніна. Також збрехав. Просто з математикою у "слуг" вкрай погано. За квоти в 10 тисяч гектарів на людину і при тому, що в державній і комунальній власності є лише трохи більше 10 мільйонів гектар сільськогосподарських земель, з'явитися можуть тисяча або дві нових фермерів, а не мільйон. Загалом Арахамія збрехав. Як раніше брехали "нові обличчя", коли обіцяли референдум. Тут, як і з народовладдям. Можна просто пообіцяти. Виконувати не обов'язково. І "слуги народу" так і роблять. Так що з більшовиками у них і тут все збіглося.

5. "Хліб голодним" більшовиків і "Кінець епохи бідності" дуже схожі за змістом і за результатом. У більшовиків це вилилося в Голодомор і тотальний дефіцит. А мононабрід підняв тарифи і пропонує пенсіонерам продавати собак, щоб заплатити за комуналку. І тут вони діють схоже.

Загалом, весь цей жадібний, некомпетентний, примітивний, зарозумілий натовп з рідкісними вкрапленнями розумних людей є по суті тими ж більшовиками XXI століття. І фінал у них буде схожий. Адже від всенародної підтримки до ненависті кілька кроків. А "слуги" крокують в турборежимі. Головне, щоб вони країну не розвалили.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі