Всі мають платити за транспорт і 4G, навіть якщо не користуються

Заповіт Ілліча для Зевлади став дороговказом

Ще про платню за доставку газу.

Ось офіційне пояснення: "Оператор ГРМ несе витрати на підтримку для клієнта технічної можливості в будь-який час використовувати газ. Незалежно від того, чи користується клієнт газом чи ні. Тому рахунки з платою за доставку формують незалежно від поточних обсягів споживання газу. При нульовому споживанні газу плату розраховують, виходячи з планових обсягів споживання".

Тобто якщо ви спожили нуль, ви платите за доставку стільки, скільки мали б заплатити, якби споживали стільки, скільки для вас держава "запланувала".

Повангую, що наступним кроком люди, які не користуються централізованим постачанням гарячої води, бо мають бойлер, стануть отримувати платіжки за доставку гарячої води, якою вони "могли б" користуватися... якби користувалися. Знов-таки, "виходячи з планових обсягів споживання".

Всі платитимуть за доставку сигналу 4G, яким вони "могли б" користуватися, якби мали смартфон 4G

А ще всі платитимуть за доставку сигналу 4G, яким вони вони "могли б" користуватися, якби мали смартфон 4G: адже оператор "несе витрати на підтримку для клієнта технічної можливості в будь-який час використовувати" мобільні мережі "незалежно від того, чи користується клієнт" ними чи ні.

На жаль, не жарт.

Правильно підказали: а ще треба всім щодня платити за міський транспорт, оскільки місто "несе витрати на підтримку для клієнта технічної можливості в будь-який час використовувати" цей транспорт, "незалежно від того, чи користується клієнт" ним чи ні.

"Економіка має бути економікою - така вимога часу" - є враження, що цей заповіт Леоніда Ілліча для Зевлади став просто-таки дороговказом.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі