ПАРЄ самознищилася під диктовку з Москви

Єдиний наш варіант захиститися від варварського і дикого сусіда – це якнайшвидший вступ в НАТО

ПАРЄ вирішила самознищити свої можливості і ввела новий порядок накладення санкцій на держави, які порушують права людини і міжнародне право.

Почну з того, що в разі серйозного порушення принципів і цінностей Ради Європи, наприклад, анексії або окупації, розглядати питання санкцій будуть два статутних органи Ради Європи: Комітет міністрів і сама ПАРЄ. А мета такої процедури - це за допомогою діалогу і співпраці домогтися виконання зобов'язань країнами-членами Ради Європи і дати можливість не вводити санкції проти країни-порушниці. І триватиме процедура 9 місяців. Весь цей час відводиться для діалогу з порушником. Причому в разі навіть, якщо буде зафіксований мінімальний прогрес у вирішенні проблеми, то термін в 9 місяців може бути обнулений і відлік починається з початку. Таким чином, реальне накладення санкцій стає практично неможливим.

Реальне накладення санкцій стає практично неможливим

За фактом, якщо Росія буде анексувати або окупувати територію України, Білорусі, Естонії або Польщі і вбивати їхніх громадян, то накласти на РФ санкції буде неможливо. Тому що Кремль кілька годин не буде вбивати або окупувати - і це оголосять прогресом. А потім з початку. Перестануть російські окупанти на добу катувати кримських татар - і це вже досягнення, а значить - не треба накладати санкції. Хоча, поки РФ буде окупувати території і вбивати місцевих жителів, а Рада Європи буде відраховувати 9 місяців, то за цей час вже може і країн не бути, і кількість убитих буде обраховуватися величезними цифрами.

Загалом Парламентська асамблея Ради Європи успішно пройшла процедуру самокастрації своїх повноважень. І зробила це під диктовку з Москви. Так що ПАРЄ перетворилася в імпотентний орган, який може тепер вирішувати питання рівня жирів в молоці та дотримання гендерного балансу в делегації. Від усього більшого вони самовідсторонилися. Не знаю, чи можливе відродження ПАРЄ, але тепер ця структура так само небезпечна для країн, які порушують права людини і міжнародне право, як і єнот. Хоча на єнота може бути алергія, а ПАРЄ абсолютно стерильна.

Тепер ця структура так само небезпечна для країн, які порушують права людини і міжнародне право, як і єнот. Хоча на єнота може бути алергія, а ПАРЄ абсолютно стерильна

Але Естонії та Польщі в цій історії значно краще, ніж Україні. Тому що вони члени НАТО. І захищати їх буде Альянс, а не ПАСЄ, яка відмовилася від можливості накладати санкції. Отже, єдиний наш варіант захиститися від варварського і дикого сусіда - це якнайшвидший вступ в НАТО і розміщення баз на кордоні з РФ. На жаль, зброя залишається єдиним стримуючим фактором від совкових комплексів і імперських апетитів Кремля.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі