Якісна червона ікра не може коштувати 50 гривень

Зверніть увагу на склад. Там обов'язково повинен бути вказаний вид риби

Для нас червона ікра - це символ достатку та багатства. Наша прєлєсть, насолодитися якою ми дозволяємо собі у виключних випадках. Як от на Новий рік.

Я раніше був такої самої думки. Бо ікра у звичайний день - то ж занадто та дорого. І от декілька років тому я подумав: якого біса? Так, червона ікра дорожча, ніж звичайні продукти. Але я ті самі 200-300 грн часто витрачаю на якусь безглузду фігню. Це раз. Два: чому це я повинен влаштовувати собі свято за розкладом? У тому, щоб з'їсти червону ікру у заборонену свідомістю дату, є особливий кайф. 27 грудня? Мозок каже, що це рано? А я кажу, що ідеально. Нічого не знаю, у мене сьогодні свято. Яке? Я святкую своє життя. Чудовий привід, як на мене. Зробіть так само.

Як обирати червону ікру?

Не залежно від бренду, купуємо ту ікру, де написано, що країна-експортер - США, штат Аляска (Alaska Seafood). Інакше є шанс потрапити на підробку. Чому? Бо Аляска - це місце, де червона риба живе в умовах дикої природи, їсть планктон, дрібну рибку та плаває в океанській воді. Також в регіоні діють законодавчі норми США (враховуючи захист середовища існування риб від руйнування та забруднення). Тобто ікра реально натуральна та крута.

Не залежно від бренду, купуємо ту ікру, де написано, що країна-експортер - США, штат Аляска

Якісна ікра не може коштувати дешево. Банка за 50 гривень по акції - то не норм.

Купуйте ікру в супермаркетах чи спеціалізованих магазинах. Обирайте відомі бренди з класною репутацією.

Зверніть увагу на склад. Там обов'язково повинен бути вказаний вид риби (горбуша, кета тощо).

Штучна ікра не має зародку (темна пляма в ікринці, яка завжди є у натуральної ікри). А ще штучні ікринки мають ідеально однаковий розмір та прилипають до зубів, що не є нормальним.

Їжте класну червону ікру та насолоджуйтеся. Без прив'язки до стереотипів та свят.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі