Ніщо не заважало поліції закрити гральні зали рік тому

Без зміни орендарів – це буде банальний переділ ринку

Бажання прибрати до рук гральний бізнес в Україні є в багатьох впливових людей. Вчора між ними була битва у Верховній Раді, але для звичайного глядача це виглядало як світоглядна, а не фінансова дискусія.

Сьогодні маємо цікавий крок від уряду та Нацполіції - збираються закрити десятки тисяч космолотів та лотомаркетів - розсадників не лише нелегального грального бізнесу, а й наркоторгівлі.

Взагалі то, всі ці приміщення брались в оренду як раз з метою зайняти їх перед легалізацією грального бізнесу. Але прийшла до влади нова команда, з'явились нові гравці, яким це теж стало цікаво.

Для мене показником щирості бажання закрити ці розсадники злочинності буде не просто їх закриття, а зміна орендарів. Коли на місці цих лотомаркетів і космолотів будуть магазинчики, кафе тощо. А поки на них зберігатимуться вивіски і вогні, які псують всі міста України, я буду розуміти, що це банальний переділ ринку.

І ще - просто цікаво. А що поліції і уряду заважало їх закрити рік чи два тому? Навіть не так. Що заважало не дати їм відкритись взагалі?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі