Беф бургиньон, сальсу, крокети, айолі готувати до смішного просто
Не спішіть кидати сковорідку та бігти подалі
Беф бургиньон, сальса, крокети, айолі. Назви так і говорять: кидай сковорідку та біжи подалі. Нафіг возитися? У тебе нічого не вийде. Інгредієнти сто відсотків складні. От у тебе є час на те, щоб шукати кіготь дракона та мадагаскарське насіння? Отож бо. Так що не випендрюйся і вари картоплю.
Але я закликаю вас не вестися на страх та розібратися. Бо всі ці 4 страви - до смішного прості.
Беф бургіньон - яловичина з овочами та печерицями. Все це заливається бульйоном з вином та тушкується.
Сальса - перекладається як "соус". На ділі це нарізані дрібним кубиком овочі чи фрукти. Зробіть латиноамериканську сальсу з авокадо, томатами, чилі, червоною цибулею, кінзою, лаймом та отримайте круту закуску.
Картопляні крокети. Деруни з французькою душею. Робите пюрешку, запихуєте туди начинку, робите витончену форму, обвалюєте в паніровці та смажите. Я люблю крокети з рибою всередині, запечені замість обсмажування та з соусом зі сметани, зелені та часнику. І вам пропоную зробити так само.
Соус айолі. Жовтки, збиті з олією, часником та гірчицею. Типу майонезу, але насиченіше. Класний до риби та овочів.
Коментарі