Беф бургиньон, сальсу, крокети, айолі готувати до смішного просто

Не спішіть кидати сковорідку та бігти подалі

Беф бургиньон, сальса, крокети, айолі. Назви так і говорять: кидай сковорідку та біжи подалі. Нафіг возитися? У тебе нічого не вийде. Інгредієнти сто відсотків складні. От у тебе є час на те, щоб шукати кіготь дракона та мадагаскарське насіння? Отож бо. Так що не випендрюйся і вари картоплю.

Але я закликаю вас не вестися на страх та розібратися. Бо всі ці 4 страви - до смішного прості.

Беф бургіньон - яловичина з овочами та печерицями. Все це заливається бульйоном з вином та тушкується.

Сальса - перекладається як "соус". На ділі це нарізані дрібним кубиком овочі чи фрукти. Зробіть латиноамериканську сальсу з авокадо, томатами, чилі, червоною цибулею, кінзою, лаймом та отримайте круту закуску.

Картопляні крокети. Деруни з французькою душею. Робите пюрешку, запихуєте туди начинку, робите витончену форму, обвалюєте в паніровці та смажите. Я люблю крокети з рибою всередині, запечені замість обсмажування та з соусом зі сметани, зелені та часнику. І вам пропоную зробити так само.

Соус айолі. Жовтки, збиті з олією, часником та гірчицею. Типу майонезу, але насиченіше. Класний до риби та овочів.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі