Янукович відмінив призов до армії. І раптом напала Росія

Нарешті наше майбутнє стає передбачуваним

Знову з'явились заяви топ-чиновників про відміну призову до армії. Я вже злякалась за Росію та її вплив на нашу політику. Думала, росіяни втратили хист, але ні... Все за планом.

Нагадаю, що минулого разу в нас відміняли обов'язковий призов до армії рівно за два тижні до початку Майдану. Це зробив Янукович своїм Указом №562.

А до того, РФ провела блискучу інформаційну спецоперацію довжиною у десять років, аби сформувати у цьому питанні підтримку суспільства і нашими ж руками знищити нашу армію.

Відміняли обов'язковий призов до армії рівно за два тижні до початку Майдану. Це зробив Янукович

Хто забув, Янукович збирався реформувати армію і перевести її на професійну десь до 2017 року. Раптом, геть несподівано, у перехідний період напала Росія.

Хто забув, до кампанії антипризову підключались всі медіа - хто навмисно, хто в гонитві за рейтингами. Бо сюжети про дідівщину мали попит у невибагливого глядача. А експерти через ці сюжети, статті, конференції, форуми розказували три кремлівських наратива:

- в нас нема грошей годувати армію;

- кому ми потрібні, щоб на нас нападати;

- навіщо нам така армія, де калічать наших дітей.

Дехто з політиків на темі відміни призову кілька разів проходив у парламент

Треба сказати, що навіть пристойні проукраїнські ЗМІ брали участь у кампанії по знищенню довіри українців до призовної армії. Я систематизувала ці кремлівські "вкиди" в нашому інформпросторі для занять, які проводжу з військовими. Дехто з політиків на темі відміни призову кілька разів проходив у парламент.

Систематизація інформації по цій темі за 10 років показала, що військові фахівці та експерти з заходу пояснювали, що в ідеалі треба мати і професійну, і призовну армію, враховуючи наші загрози. Але Росія, та її агенти в Україні так не думають. Давайте знову розпочнемо перехідний період для армії, бажано одразу після розведення військ.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі