У злочинах оточення звинуватять Зеленського

Ми це вже проходили за бандовлади Януковича

Тільки-но ДБРівці провели обшуки в київській квартирі за місцем мого проживання, в будинку моєї 89-річної матері в Чаусово-2 і на Врадіївщині за місцем реєстрації ТОВ "Агрофірма Корнацьких", як знову за рибу гроші.

Тепер будуть шукати в Первомайському районному та Миколаївському обласному архівах документи 25-річної давнини із розпаювання землі чаусянського КСП "Шлях Леніна", та в податкових органах щодо сплати "Агрофірмою Корнацьких" податків майже за двадцять років - з першого дня її існування.

Такі учора появилися ухвали суду.

Ми це вже проходили у 2010-2013 роках за бандовлади Януковича. Тепер точне повторення, відверта "заказуха", і замовники ті ж самі, з того пріснопам'ятного минулого.

Тільки куратори інші. Прийде час - і вони будуть відповідати.

Вісім слідчих ДБР долучено, рахунок інших учасників цих замовних обшуків йде на десятки, а з приданою їм "силовою підтримкою" - на сотні.

Злочини проти учасників Майдану так ревно не розслідувалися.

Тут якраз навпаки.

За Януковича можновладні злочинці хотіли одним махом кількох зайців убити. Призначали винуватих із числа своїх ворогів, переводили на них стрілки від справжніх ворогів народу - тобто від себе самих, - брехали суспільству через свої засоби масової дезінформації про свою "боротьбу із злом".

Політичних дивідендів набували, а заодно й руки гріли.

Зараз те ж саме при Зеленському почалося. З тією лише різницею, що там всіма "ділами" керували виключно "донецькі" - і крайнім став "донецький".

Наразі ж керують "інші"...

А розсьобувати буде "криворіжський".

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі