4 варіанти яєчних сніданків

Від омлету до яєць бенедикт з соусом голандез

Яєчня чи омлет. Невтішна ситуація, якщо чесно. Я, звісно, нічого проти не маю. Але давайте різноманітніше, будь ласка. Навіть з тих же яєць можна приготувати щось значно більше. Тому, шановне панство, до вашої уваги 4 варіанти яєчних сніданків. Від омлету до яєць бенедикт з соусом голандез. Лет зе паті беґін.

1. Фрітата. Не плутайте її зі звичайним омлетом, будь ласка. У фрітати вразлива італійська душа, може й образитися. Фрітата - це свято. Ви збиваєте яйця, додаєте різні начинки та запікаєте. Я пропоную вам взяти шпинат та фету. Буде вау.

2. Класичний французький омлет. Я завжди буду пропагувати його вам. Бо се маніфік. Лише яйця, вершкове масло та сіль. На смак - суцільна ніжність.

3. Скрамбл. Це якщо "лишенько, я запізнююся, немає часу їсти, викличте гелікоптер". Скрамбл готується 5 хвилин. Ви збиваєте яйця і швидко змішуєте їх на пательні з обсмаженими томатами та петрушкою. За бажанням викладаєте на тост. Їсте та вибігаєте у світ.

4. Яйця Бенедикт. Це вже вища яєчна ліга. Бо тут і пашот треба зробити, і соус голандез намутити. Краще робити на сніданок вихідного дня. Воно не набагато складніше, просто вам буде спокійніше. А складного там немає чого. Для соусу збиваєте жовтки з вершковим маслом. Для пашоту плюхаєте яйце без шкаралупи у гарячу воду. Поєднуєте все на тості з беконом.

На цьому яєчне питання вважаю тимчасово закритим.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі