Яблучний пиріг на кефірі крутіший за шарлотку

Не забудьте заварити чай

Пиріг - це затишок. Це подушка безпеки від зіткнення із холодною реальністю. З пирогом добре. Він душевний. Пиріг вислухає тебе за чашкою чаю і все зрозуміє. Мовчки підтримає і зробить твоє життя трохи щасливішим. Я підготував для вас добірку осінніх пирогів. Різних, під настрій. Щоб у вашому домі був пиріг, який врятує від осіннього смутку.

1. Брауні з апельсиновою цедрою і праліне. Зачекайте, не треба боятися. Брауні - це легко. Шоколад розтоплюєте із вершковим маслом, змішуєте з борошном і какао (для божевільного шоколадного буття). Додаєте яйця, збиті з цукром, апельсинову цедру і ставите в духовку. Праліне - це горіхи, які застигли в обіймах розтопленого цукру (карамелі). Усе.

2. Яблучний пиріг на кефірі. У ньому все незаконно. Він незаконно простий, незаконно смачний, незаконно м'який і незаконно швидко закінчується. І, хай вибачать мене всі, цей пиріг крутіший за стандартну шарлотку.

3. Пиріг із маком і м'ятою. Начебто звичайний, але ні. Тому що мак ми просочимо яблучним сидром. Потім додамо м'яту і укутаємо все в м'яке тісто. Божественно.

4. Штрудель з яблуками і сухарями. Рецепт я привіз із Відня, і він приголомшливий. Крихке тісто, ніжні яблука, соковиті родзинки, ромова есенція, вершкове масло, хрусткі сухарі, кориця. Викладаєте кульку ванільного морозива на гарячий штрудель і божеволієте. Можете не стримувати сльози. Включайте Моцарта і плачте від щастя.

І чай. Не забудьте заварити чай.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі