Лазанья з гарбузом дах зносить і проста в приготуванні

Добірка рецептів для всіх гарбузозалежних

Отже, добірка рецептів для всіх гарбузозалежних і для тих, хто відчайдушно прагне його полюбити. Кажу відразу: в кожному рецепті я забрав у гарбуза солодкість, а все, що дратує, приховав. Тому, якщо ви хочете мати із гарбузом стосунки, але все ніяк, то у вас з'явилися шанси.

1. Лазанья. Без м'яса, але з гарбузом. Вона дах зносить і проста в приготуванні. Берете типу макарони, але дуже широкі (листи для лазаньї), викладаєте шарами з гарбузом, заливаєте прекрасним соусом на кшталт бешамель (молоко, загущене борошном), але зі шпинатом, моцарелою і волоськими горіхами. Запікаєте. Пробуєте. Сидіть хвилин 10 в шоці від того, що гарбуз такий смачний.

2. Салат з грушею і гарбузом. Гарбуз ріжете тонко і обсмажуєте на вершковому маслі. Потім змішуєте з грушею, горіхами, гарбузовим насінням, листям салату і гірчичним соусом. Це божественно. Як ода осені.

3. Паста з гарбузом, кардамоном і томатами. Дуже. Дуже. Дуже смачно. Пружна паста, пряне пюре із запеченого гарбуза, свіжий томат, оливкова олія, часник, багато пармезану, мелений перець, базилік. Хіба тут потрібні ще якісь слова?

4. Гарбузові кекси з корицею. Ідеальні. Гарбуз не відчувається. Тільки приємна солодкість. Кекси виходять ніжними, соковитими і пряними. Восени - саме те. Тому що ці кекси до біса затишні.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Наші автори
Віктор Чумак Правник, колишній заступник генпрокурора
Андрій Римарук Ветеран, працівник фонду "Повернись живим"
Остап Українець Письменник, перекладач
Максим Кияк Експерт Ради зовнішньої політики "Українська призма"
Тарас Чмут Голова правління "Українського мілітарного центру"
Погода