Суть "формули Штайнмаєра" – легальний механізм зняття санкцій з Росії

Зеленський став на шлях державної зради

Після погодження "формули Штайнмаєра" можна сказати, що Зеленський став не просто на шлях капітуляції, він став на шлях державної зради.

Суть того, що відбулося - не у "формулі Штайнмаєра" навколо якої зараз йдуть словесні баталії. Суть в іншому:

1. Мінські домовленості стають безповоротно безальтернативними.

2. Росія тепер виключно посередник, ніякий не агресор, вона остаточно набула статусу такого ж посередника як Німеччина і Франція.

Росія тепер виключно посередник, ніякий не агресор, вона остаточно набула статусу такого ж посередника як Німеччина і Франція

3. Створено передумову для того, щоб закон про особливості управління ОРДЛО перетворився на закон про особливий статус Донбасу у цілому.

4. Наступним кроком з боку так званих міжнародних посередників буде схилення Зеленського на Нормандському форматі до визнання де-факто ДНР/ЛНР в якості сторін "українсько-українського мирного діалогу".

5. Схвалення "формули Штайнмаєра" дає сигнал проросійському лоббі в ЄС, передусім в Німеччині та Франції, ініціювати пом'якшення, а фактично зняття санкцій з РФ, оскільки "досягнуто прогрес в імплементації Мінських домовленостей", як про це колись говорив Штайнмаєр, коли був міністром закордонних справ ФРН. І в цьому суть "формули Штайнмаєра" - легальний механізм зняття санкцій з Росії задля відновлення бізнесу як зазвичай з путінським режимом.

6. Провал Зеленої камарильї полягає ще й у тому, що до погодження "формули Штайнмаєра" українська сторона не домоглася звільнення решти бранців Кремля та заручників в ОРДЛО.

Крим залишився знову за дужками переговорів

7. У Росії розв'язані руки щодо проведення операції "з примусу до миру" у випадку, якщо Кремль вважатиме, що Україна саботує виконання Мінських домовленостей за погодженою "формулою Штайнмаєра".

8. Крим залишився знову за дужками переговорів! І це те чого домагалася Росія!

І це ще не все...

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі