Бісквіти можуть бути солоними

По-осінньому насичені страви

Я подивився прогноз погоди - на вихідних хмари і дощ. І це чудово, хочу вам сказати. Тому що, по-перше, я люблю дощ. По-друге, їжа, яку готуєш, автоматично стає особливо смачною. А якщо це щось запечене або по-осінньому насичене, то взагалі.

1. Бісквіт з грибами і цвітною капустою. Бісквіти можуть бути ще й солоними, так. І це любов. Цвітна капуста дасть відчуття, що бісквіт розтанув, гриби додадуть щільності, а цибулевий конфітюр - легкої карамельної солодкості. Я не розумію, чому ви ще не почали готувати цей божественний бісквіт.

2. Буває, в коментарях плавають запитання на кшталт "Женю, а як кролика приготувати". І ось моя вам відповідь - зробити печеню. Протушкувати з вершками, овочами, білим вином і присипати петрушкою.

3. Морквяний крем-суп з імбиром і куркумою. Насичено, солодко, з приємною, гостротою, що балансує, ніжно. Те що потрібно.

4. Яблучний крамбл. Те, що лікар виписав від осінньої хандри. Яблука тушкують з вершковим маслом, сидром, лимоном і корицею. Потім присипають вівсяними крихтами і запікають. Ідеальна хрустка та ніжна структура і смак, який лікує душу.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі