Для салату грушу запікають в обіймах бекону

Універсальний фрукт

Хай живе груша. Вона універсальна. Зрозуміла. Її можна і до м'яса кинути, і десерт з нею замутити. Ну краса ж, а не фрукт. Панове, поплескайте, будь ласка, груші.

1. Салат з грушею і беконом. Цей салат до біса популярний, тому я повинен і тут про нього розповісти. Тут груші запікають в обіймах бекону, а потім відправляють на подушку з руколи і присипаються дорблю.

2. Вівсяна каша. Звичайна вівсяна каша стає незвичайною, коли на горизонті з'являється карамелізовані груша, кардамон, мед і волоські горіхи.

3. Ще салат з грушею. Але в цього разу до неї приєдналися запечена курочка, пекінська капуста, медово-гірчична заправка і кунжут.

4. Грушевий пиріг з фініками. Він незвичайний. Ми окремо зробимо тісто з фініками, корицею і насінням льону. Окремо зваримо цілі груші в сиропі з гвоздикою, лимоном і апельсиновою цедрою. Цілі, просочені прянощами груші ми додамо в тісто і запечемо. Буде смачно. Буде красиво. Буде вау.

5. Тости з грушею на грилі. Цей рецепт для мангала, але можна обійтися звичайною сковорідкою. Хрусткий хліб, крем-сир, смажена груша, чебрець, оливкова олія, чилі, сіль. Після цього захочеться прокричати "життя, я люблю тебе!".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі