Рецепти страв, які діти з'їдять із задоволенням

Допоможу вам пробратися крізь всі "не хочу", "не буду", "не люблю"

Тут зі своєю їжею буває складно визначитися. А що робити, коли потрібно нагодувати дитину? Пробратися крізь всі її "не хочу", "не буду", "не люблю" і приготувати ту страву, яку він з'їсть із задоволенням. Тут, здається, навіть екстрасенси безсилі. Але у вас є я. А я, шановні батьки, знаю, що вам складно і ваші ідеї закінчуються. Тому підготував добірку рецептів для дітей.

1. Піца врятує світ. Особливо, якщо це піца з томатним соусом, моцарелою і базиліком. Згоден, це трохи чіттінг. Але реалії такі, що дитина від піци не відмовиться. До того ж, зробити її просто. Навіть якщо ви будете самі готувати тісто (воно на кефірі, якщо що).

2. Яєчні мафіни з овочами і сиром. Ідеальний сніданок, перекус, обід або вечеря. Весь секрет у низькій температурі при запіканні. Через це мафіни пишні і ніжні.

3. Паелья з куркою і куркумою. Начебто той самий рис з куркою, але ні. Смак інший. Його змінює спосіб приготування. Ми обсмажуємо курку, кидаємо до неї сирий рис, заливаємо бульйоном і тушкуємо. І додаємо куркуму. Вона перетворить сірий рис в красивий золотистий.

4. Бананове печиво з шоколадом. Не думаю, правда, що воно дістанеться вашій дитині. Ви, не віддаючи собі звіту, самі його з'їсте, щойно вимете з духовки. Так, воно настільки смачне.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі