Ікра за півгодини і ще 3 найсмачніші страви з баклажанів

Їжте і насолоджуйтеся

Всесвіт подарував нам баклажани. Мама в таких випадках вчила говорити "спасибі". Тому ми, як виховані люди, повинні подякувати Всесвіту, віднести баклажани на свою кухню, закритися і готувати. Багато готувати. Поки всі баклажани в цьому світі не закінчаться. Не переживайте, Всесвіт зрадіє і підкине ще. Так що почнемо це баклажанне безумство.

1. Мусака. Це не оригінальний рецепт, але не менш крутий. З телятиною, моцарелою, пряними травами, томатами, часником. Але найкрутіше в ньому те, що готується порційно. Одна половина баклажана - це одна порція.

2. Баклажанна ікра. Мій рецепт швидкий. Нічого не тушкується годинами. Всі овочі запікаються 20 хвилин, а потім збиваються. Обов'язково з вершковим маслом - з ним життя прекрасніше. Потім мажете це все на грінки з чорного хліба і плачете від щастя.

3. Запіканка з баклажанів із сиром. Ой, це не рецепт, а пісня. Оркестр, музику, будь ласка. Гей, хор, ви чого стоїте осторонь? Давайте, теж підключайтеся. А ви не просто читайте цей текст - беріть баклажани з кабачками, нарізуйте слайсами і обсмажуйте. Так, ви правильно зрозуміли, тіста тут не буде. Викладаєте шарами сир, баклажани, кабачки і запікаєте. Їжте і насолоджуйтеся.

4. Табуле. Це салат, який і сніданок, і обід, і вечеря. Готується швидко і в мільйонах різних варіацій. У мене цього разу кіноа (але ви можете взяти кус-кус), телятина, баклажани, томати і м'ята. Ну, що я можу вам сказати? Це смачно.

Розбавте баклажанами свої сірі будні.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі