Чебрець – як сіль. Підсилює, насичує, збуджує

Вогонь, а не пряність

Якщо ви втратили сенс життя - купіть чебрець. Чебрець додасть сенс всьому. Особливо, безликим продуктам. Продуктам з ніжним, ледь помітним смаком. Чебрець - це як сіль. Підсилює, насичує, збуджує. Ну, ви зрозуміли, вогонь, а не пряність. Куди додавати? Розповідаю.

Чорний чай. Так, додайте чебрець в чай і пийте. Можете спробувати свіжий, а можете - сушений. Сушений - це чебрець (той самий чебрець, але повзучий, саме його зазвичай і сушать).

Салати. Овочі, фрукти або ягоди, оливкова олія, лимонний сік, сіль, свіжий чебрець. Які овочі-фрукти? Ну, наприклад, томати з персиками. А взагалі, експериментуйте.

Чебрецева сіль. О, від цього ви взагалі зійде з розуму. Коротше, берете сіль, свіжий чебрець (листочки), змішуєте, чекаєте 2 дні, додаєте куди хочете і плачете від щастя.

Берете сіль, свіжий чебрець, змішуєте, чекаєте 2 дні, додаєте куди хочете і плачете від щастя

Молоко і чебрець - це взагалі любов. Молоко ніжне, чебрець насичений, але не агресивний. Ідеальні разом. Почніть з вершкових соусів, а потім можете йти в усі тяжкі. Пюре з чебрецем, пана кота з чебрецем, морозиво з чебрецем.

Сири і кисломолочні. Як ви розумієте, така ж логіка, як з молоком. Брі, сир, крем-сир і все таке ніжне. Сир змішуєте з овочами, чебрецем і оливковою олією. Або збиваєте з чебрецем та іншою зеленню і мажете на тости. З йогуртів робите соуси.

Морська риба. Тут все просто. Лимон, чебрець, сіль і нехай весь світ зачекає.

На цьому все. Додавайте чебрець в їжу, купайтеся в чебреці, спіть з чебрецем.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі