Диня з беконом і кабачки з м'ятою – це божественно

Влітку можна бути безрозсудним

Приймайте дари літа жадібно, нескромно, у великій кількості, але з вдячністю. Тому що літо - це коли дешевше, соковитіше, смачніше і так, як взимку не буває. Тому біжіть на ринки, захоплюйте ряди, скуповуйте все до останнього. Чіпайте, нюхайте, кусайте, дурійте. Влітку можна бути безрозсудним. П'яним від спеки і солодощі отих он персиків, з яких уже тече сік. А що приготувати - я вам зараз розповім.

1. Диня з хрустким беконом, м'ятою, волоськими горіхами і оливковою олією. Не знаю, чи варто мені описувати цей смак. Але ваш світ точно зміниться. Ціна однієї порції: 15 грн.

2. Кабачки в клярі. Але не з майонезом і часником, ні. А з перцем чилі, горіхами, м'ятою і йогуртом. Трохи гостро, ніжно, з хрусткою скоринкою і літньою свіжістю. Вселенський баланс дотриманий. Ціна однієї порції: 13-15 грн.

3. Я вже говорив: Не знаєте, що готувати - готуйте пасту. Але ми ж пам'ятаємо, що від цього літа беремо все, тому паста у нас буде сезонна. З томатами, баклажанами, травами, молодими і непристойно ароматними часником і базиліком, оливковою олією і пармезаном. Ціна однієї порції: 25-30 грн.

4. Шарлотка з персиками. Вибачте, але це божественно. Обов'язково приготуйте. Вся справа в тісті. Воно тут ідеальне. Як хмаринка. Абсолютно не сухе. Навпаки - тане в роті. Та ще й персики додають якусь немислиму ніжность. Уххх, я аж мурашками покрився. Ціна за весь пиріг: 50 грн. Ціна однієї порції: 9 грн.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі