Газпромівським прибиральницям не вистачає на сумочки з європейських бутіків

Ніколи такого не було і ось знову

"Российский газ впервые в истории проиграл конкуренцию СПГ: в январе 2019 турецкие операторы приобрели у Газпрома 1,837 млрд кубометров, а в сжиженном виде — 2,34 млрд кубометров, а феврале — 1,214 млрд кубометров против 1,693 млрд". З повідомлень російських ЗМІ.

Взагалі доходи Газпрому за підсумками І півріччя впали на 40%. Газпромівським прибиральницям не вистачає на нові сумочки з європейських бутіків!

Доходи Газпрому за підсумками І півріччя впали на 40%

Як тут не згадати класика радянсько-російської бюрократії і батька Газпрому Віктора Черномирдіна: "Никогда такого не было и вот снова!"

А тепер екстраполюйте цю інформацію на візити бойких медведчекістів до Росії. Це не вони за власною ініціативою їздять до Москви з "миротворчими" пропозиціями, а їх - перевірених "хлопчиків за викликом" - Кремль підганяє щодо формування нової схеми РосУкрЕнерго-2 та підписання контракту на постачання газу в Україну! Коли в Європу більше газу увіпхнути не вдається, то відразу згадують про Україну часів Хапуги Межигірського. Аякже! Тоді на піку нафтових цін бойківські закупки газу Нафтогазом щорічно приносили Газпрому $12-14 млрд. Це з наших з вами кишень.

Ось уже четвертий рік Газпром отримує нуль з України. Тому Кремль вирішив знову розіграти газове разводілово. Одна вежа Кремля працює з бойкими "хлопчиками за викликом", інша - з бєніними зебілами з ОПУ. Технологія відпрацьована з 2008 року на розводі Юлі та Ющенка. Зараз вона дещо удосконалилась медіа-технологією "нада пагаваріть" для перемикання уваги. Також, тоді надавали перевагу дівчинці за викликом, а зараз Кремль, перебуваючи в модерновому тренді, надає перевагу хлопчикам, яких організував кум.

Одна вежа Кремля працює з бойкими "хлопчиками за викликом", інша - з бєніними зебілами з ОПУ

Масштаб, звісно, не той. 12-14 ярдів з українського ринку вже не візьмеш, максимум - зо три. Але на безриб'ї і рак - риба. А якщо повернутись на ринок, то швидко можна примусити його зростати, збільшуючи обсяги поставок "дешевого газу"... Головне - створити нехитрий механізм зацікавленості зебільних функціонерів, нових голодних.

Тому, дії Нафтогазу по максимізації запасів у ПСГ є абсолютно правильними. Нам потрібно пройти зиму без газпромівського газу. А далі вони самі прийдуть і запропонують. Головне зараз - вправити мізки Зебілам, показати їм коли развод перейде в кидок лоха.

До речі. У компанії №1 під назвою "Роснефть" фінансове становище ще гірше, ніж у компанії №2, тобто, Газпрому. Не повірите, але історія з брудною нафтою продовжується і експорт нафти та доходи від нього падають.

От тому їм "нада пагаваріть" приспічило. А нам не нада!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі