Наш тренер Петраков уже став найкращим на Кубку світу

У фінальному матчі проти Кореї буде більше психології, ніж футболу

Час від часу наші молодіжні чи юнацькі збірні виходили у фінальні частини Євро чи Кубка світу, але завжди чогось не вистачало. На мою думку, в першу чергу якісної, раціональної гри. Саме це зараз відрізняє команду Петракова від своїх своїх попередників та загалом від інших учасників турніру.

На стадії групового турніру тренеру діставалося багато критики. Особливо після перших матчів. Але він дуже спокійно її сприймав. Це не похитнуло впевненості у власних силах. Збірна намагалася грати у свій футбол через надійність захисту та активні фланги. За всі матчі турніру збірна України 20-річних не пропустила жодної швидкої атаки. Середина поля не програла жодного протистояння. Навіть Італію перемогли в плані тактики.

Футбол молодіжної збірної Петракова ніяк не можна назвати юнацьким. Це більше дорослий та раціональний футбол. Так свого часу грав "Ювентус", "Лестер" здобув чемпіонство в АПЛ, а Франція перемогла на Кубку світу.

Фінал через вилучення в попередній грі проти Італії пропустить ключовий захисник Попов. Це буде втрата в плані психології

Успіх збірної в Польщі ще раз доводить, що всі дуже недооцінюємо наших українських тренерів, футболістів. Навіщо нам давати роботу іноземцям, якщо є власні спеціалісти та гравці? Потрібно тільки це бачити та вдосконалюватися. На Кубку світу в Польщі Петраков безперечно став найкращим тренером турніру вже зараз, до фінального матчу.

Ми всі бачимо, що збірна України не тільки виглядає добре в тактичних побудовах, переграє суперника, але гравці готові психологічно. Жодних проблем з мотивацією чи бажанням, немає боязкості перед суперником. Виходять та перемагають всіх.

Слабке місце – центр півзахисту. Опорники трохи поступаються на фоні інших. Бачимо, що Хахльов розпочав турнір, а потім сів на лавку запасних. Також лівий захисник Корнієнко виглядає не таким активним в атаці, як правий захисник Конопля.

Фінал через вилучення в попередній грі проти Італії пропустить ключовий захисник Попов. Я думаю, що це буде втрата в плані психології. Річ в тому, що три центральні оборонці збірної України провели турнір без замін, граючи в кожному матчі. Тепер наша оборона може десь втратити впевненість у власних силах. Крім того, може не вистачати зіграності. Вибір на цю позицію у Петракова зовсім не великий. Психологічно будь –якому футболісту буде важко зіграти відразу у фіналі.

Якщо у 2009 році дуже мало гравців, які виграли домашнє Євро, стали успішним у дорослому футболі, то зараз таких має бути мінімум 6-7 чоловік

Зараз багато чого змінилося в українському футболі. Всі розуміють нинішні реалії. Якщо у 2009 році дуже мало гравців, які виграли домашнє Євро, стали успішним у дорослому футболі, то зараз таких має бути мінімум 6-7 чоловік. Сьогоднішні гравці вже навчилися боротися за своє місце під сонцем.

Наші клуби та збірні дуже не люблять грати проти корейців. Гравці з Кореї дуже витривалі, працьовиті, наполегливі, виконують все що від них вимагає тренер, дисципліновані. Тому,думаю, що у фіналі буде більше психології, ніж власне футболу.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі