Чим менше "мучити" морепродукти – тим смачнішими вони будуть

Гриль, лимон, чилі, сіль. Все

З морепродуктами все просто. Чим менше ви їх мучите - тим смачнішими вони виходять. Тому беремо свіжі морепродукти і просто смажимо. Хвилин 5-10, не більше. Гриль, лимон, чилі, сіль. Усе. Риби це теж стосується. Решта збочення придумані для тих, хто їсть морепродукти щодня і як би втомився від цієї нестерпної легкості буття.

Ви скажете: "Женю, ти що, все не може бути так просто". А я відповім: "Так, може". Морепродукти смачні за замовчуванням. Але припустимо, ваша душа вимагає більшого. Тоді зберігайте.

Якщо готуєте мідії - додаєте багато вершкового масла і біле вино. Можна ще часник і чебрець, щоб точно добити це смакове комбо.

Кальмари - багато кінзи.

Коли робите севіче, то обов'язково додаєте солодку червону цибулю.

Морську рибу запікаєте з розмарином/чебрецем (максимум 10 хвилин).

Восьминіг приголомшливий з червоним вином

Восьминіг приголомшливий з червоним вином.

Тунець - з чорним кунжутом.

До всього рибного/морепродуктного - соус айолі. Секунда, і ви в Іспанії. Для айолі просто робите майонез на основі оливкової олії з часником.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі