Причиною відставки Аллегрі став Роналду

Тренер може опинитися у "Мілані" чи "Інтері"

Відставка Массіміліано Аллегрі з "Ювентуса" стала великою несподіванкою. Команда не мала собі рівних в Італії, крім того пробивалася до плей-оф Ліги чемпіонів. Я вважаю, що Аллегрі себе ще не вичерпав в "Ювентусі". Міг зробити команду сильнішою. Можу припустити, що причиною такого рішення став Кріштіану Роналду. Португальця запросили заради перемоги в Лізі чемпіонів. "Ювентус" не зміг дійти навіть до півфіналу. Тому тренера попросили на вихід.

"Юве" так і не зміг досягти своєї цілі в єврокубках. На виграш Ліги чемпіонів претендують 6-7 команд. Конкуренція тут значна. Фактору одного Роналду може і не вистачити. Причиною могла бути комплектація команди. Виходить так, що чемпіон Італії має вже дуже досвідчених гравців і відверто молодих. Дуже не вистачає команді футболістів, які б були у найкращому футбольному віці - 26-28 років, коли досвід та фізичні кондиції поєднуються оптимально.

Запросивши Роналду, "Ювентус" того ж дня не став "Реалом" зразка минулого сезону

Перед керівництвом клуб стояв вибір між серйозною зміною гравців і зміною тренера. Запросивши Роналду, "Ювентус" того ж дня не став "Реалом" зразка минулого сезону. Побудова гри зовсім різна. Можливо, керівництво клубу вважає, що Роналду використовували не на всі сто відсотків.

Виходить, що Аллегрі нічого не досягав поза Італією. Можливо, це стало причиною того, що вирішили змінювати саме тренера. Але якщо ти відмовляєшся від фахівця такого рівня, то маєш запросити ще сильнішого. Приміром, Дешама.

Навряд чи "Ювентус" втратить чемпіонський титул. Склад команди дуже сильний.

Майбутнє самого Аллегрі незрозуміло. Він - продукт суто італійського футболу. Тому не думаю, що йому варто йти в інший чемпіонат. "Мілан" чи "Інтер" можуть запропонувати тренерові цікавий проект.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі