Є багато способів, навіть непомітно для себе, стати корисним ідіотом Кремля

Не чіпайте "Безсмертний полк"

Є в Україні люди, які добровільно підуть на акцію "Бессмертный полк"? Є. І ЗМІ, які до цього закликатимуть, також неодмінно знайдуться.

Якщо буде мало, "організують" і залучать додатково.

Тобто, провокувати патріотів України будуть неодмінно. Щоб ті також вийшли і було типу "стінка на стінку".

А оскільки патріоти України сьогодні відчувають більшу загрозу російського (імперського) реваншу, ніж, наприклад, рік тому, то й їхня реакція на такі провокації стане гострішою. Що, власне, і потрібно Кремлю.

Failed state, оскаженілі українські нацисти, які глумляться над пам'яттю Другої світової, вигороджуючи своїх предків - фашистських прихвостнів, вотетовсьо.

Чи потрібно нагадувати, як саме такого роду провокації влаштовували на 9 травня за часів Януковича? Чи, може, хтось досі не второпав, кому це було вигідно?

Це ж впізнаваний кремлівський стиль: руйнувати поміркованість, підбурюючи, явно чи неявно, протистояння і лобове зіткнення політичних крайнощів

Це ж впізнаваний кремлівський стиль: руйнувати поміркованість, підбурюючи, явно чи неявно, протистояння і лобове зіткнення політичних крайнощів.

Що в нас, що в Центральній та Західній Європі.

Ось чому я б радив не лише цьогорічну акцію не чіпати, але й жодних контр-акцій у цей день і цьому місці не влаштовувати.

Адже тих, хто вийде (щиро чи "по службі") на акцію "Бессмертный полк", така контр-акція аж ніяк і ні в чому не переконає. Натомість картинку для Кремль-ТБ зробить просто "на ура".

Загалом, у сьогоднішній Україні є дуже багато способів, як навіть непомітно для себе можна стати корисним ідіотом Кремля. Бо там, що не кажи, проти нас грають профі своєї справи, здатні прорахувати наперед майже всі наші спонтанні реакції. І не лише прорахувати, а й знайти спосіб використати їх на свою користь.

Не ведімося. Нам тільки рімейка "дня оранжистів" тут в Києві бракувало.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі