Не робіть корупцію частиною українськості

Чи вже пізно?

Як говорить вустами одного зі своїх героїв нинішній палкий прихильник верховного головнокомандувача - ітогі падвєдьом.

В Росії сядуть або зникнуть безслідно ті, хто через корупційні оборудки допомагав постачанню озброєнь і обладнання в Україну (майже переконаний, що у зворотньому напрямку ці схеми працюють через тих же людей).

В Казахстані сяде або втратить роботу той, хто відповідав за контракти з Україною по обслуговуванню і ремонту літаків.

В США, які не лише найбільше допомагали Україні у війні, але і виступили ініціаторами та спонсорами створення НАБУ, додаткові аргументи отримають ті, хто виступає проти допомоги нашій країні. Ще гірша ситуація буде в ЄС.

Голосуйте правильно і не шукайте виправдання корупціонерам, бо не задля країни чи оборони вони все це робили, а за рахунок

І винні в цьому не журналісти, які усе це винесли на публічне обговорення, не дрібні спекулянти та контрабандисти, які були елементарним знаряддям в руках у корупціонерів, а Порошенко і Гладковський, СБУ, ГПУ, НАБУ. Усі, хто крали, або знали і нічого не зробили, щоб зупинити крадіжки і корупцію.

Голосуйте правильно і не шукайте виправдання корупціонерам, бо не задля країни чи оборони вони все це робили, а за рахунок. Не робіть корупцію, розкрадання і здирництво частиною українськості. Чи вже пізно?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі