"Челсі" не залишить "Динамо" шансів

Допомогти киянам може зловживання суперником індивідуальною майстерністю

Важко говорити про шанси "Динамо" в протистоянні з "Челсі", коли загальний рівень команд сильно відрізняється.

"Челсі" буде максимально мотивований на Лігу Європи. У команди проблеми в чемпіонаті. "Аристократам" зараз важко боротися за четверте місце, яке дає право грати у Лізі чемпіонів. Тому Ліга Європи - шанс для "Челсі" пробитися туди наступного сезону.

Багато говорять про проблеми "Челсі". Але слабка команда не може грати внічию з "Манчестер Сіті". Рівень гравців нікуди не зник. Шанси "Динамо" полягають у зловживанні гравцями "Челсі" індивідуальною майстерністю. Треба не давати супернику жодного простору та можливості підняти голову завдяки щільній опіці. Для цього потрібна гарна фізична форма та повна концентрація протягом всієї гри. Колективний футбол, командна швидкість "Челсі" не залишає киянам шансів.

Багато говорять про проблеми "Челсі". Але слабка команда не може грати внічию з "Манчестер Сіті"

Два матчі проти "Челсі" - величезний досвід для молодих гравців "Динамо". Суперників такого рівня кияни вже давно не мали. Буде можливість побачити гравців не по телевізору, а поринути в атмосферу великих матчів. Для молодих гравців це можливість побачити еталон для себе, куди потрібно рухатися та над якими компонентами працювати.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі