Усі наші дії, включно з Євробаченням, повинні бути заточені під перемогу у війні

Спорт і музика не можуть бути поза політикою

Скажу, мабуть, непопулярну річ. Але маю це зробити, бо так вважаю.

Щоб уникнути таких оказій, як з Maruv, ще у перші місяці чи роки війни з Росією Україна мала б оголосити про тимчасове припинення участі у хоча б розважальних, а може й спортивних заходах міжнародних організацій, які не засудили збройної агресії Росії, а значить - толерують таку політику Москви. Спорт і музика не можуть бути поза політикою, бо використовуються Кремлем у цілком конкретних політичних цілях. Допінг-скандал, пропагандистські витівки на пісенних конкурсах тощо.

Україна мала б оголосити про тимчасове припинення участі у розважальних, а може й спортивних заходах міжнародних організацій, які не засудили збройної агресії Росії

Щоб на п'ятому році війни не трапилося Maruv, ми повинні були переформатувати усю логіку життя нашої держави під єдину мету - відсіч агресії і перемога над ворогом. Всі наші дії у різних сферах, включно з Євробаченням і чемпіонатами з футболу, повинні були бути жорстко заточені під цю мету. Такою має бути логіка здорової нації, яка хоче жити і перемагати, а не скніти і виживати.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі