Гроші на комп'ютери зажав екс-регіонал, а винні американці і Євросоюз

Ви б ще кам'яні сокири на виробництві використовували

"Вчора в інженерному корпусі де я працюю відключили опалення. Середина лютого. Мабуть, вирішили, що +3 це вже літо. Холодно. І ось я, провідний інженер сиджу і пишу пост. А все тому, що в моєму комп'ютері зламалася відеокарта. А, варто відзначити, що на нашому заводі є цілий відділ, який займається технічним забезпеченням робочих місць. Ну я ж туди відюху (nvidia geforce 8500) і відніс. Загалом ця відеокарта коштує, як два дні моєї роботи. На нормальному підприємстві її просто викинули б (їй близько 15 років) і вставили іншу. Але це не наш варіант! Її там лагодять вже тиждень. Я звісно можу працювати, але тільки по-старому, язиком і олівцем. До слова сказати, комп'ютер у мене ще досить новий, на решті стоять відеокарти agp. Як наслідок, мені не вдалося витягнути і переставити на свій", - пише у "Фейсбуку" співробітник Новокраматорського машинобудівного заводу.

Комедія у тому, що власник цього заводу - колишній нардеп від Партії регіонів Георгій Скудар весь час скаржився, що його продукція не затребувана в ЄС, а затребувана головним чином на російському ринку. Тому Україні потрібно в Митний союз. І пост конструктора НКМЗ наочно пояснює чому так відбувалося. Скудар, статки якого оцінюють приблизно в 200 млн доларів, не зміг за довгі роки навіть нормальні компи собі на виробництво купити. За це його небажання вкладатися у власний завод і виробляти конкурентоспроможну продукцію повинні були заплатити всі громадяни України. Гроші на комп'ютери зажав Скудар, а винні Сорос, американці і Євросоюз.

За це його небажання вкладатися у власний завод і виробляти конкурентоспроможну продукцію повинні були заплатити всі громадяни України

На цих виборах Скудар підтримує Вілкула. Нещодавно Вілкул приїжджав до Краматорська на НКМЗ. Там разом зі Скударем сварив владу за втрату ринків СНД. Мовляв, експорт впав, продукція наших заводів не користується попитом. Ну так ви б ще кам'яні сокири на виробництві використовували - такий би попит побачили, що мама не горюй.

Купіть нормальні комп'ютери, жлоби!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі