Росія – це Рейх. А він завжди вмирає зі своїм фюрером

Україні треба будувати фортецю

Коли я ще був орком і жив у Мордорі, років 7-8 тому, говорив, що нічого іншого бути не може. Глибинний народ, піднесення російської нації, держава нового типу, Грозний, Ленін, Путін, столітній рейх - ви ж помітили, що це абсолютна, типова програмна стаття Третього Рейху, з використанням навіть його мовних прийомів. Я писав, що буде саме це.

Росоптімісти з кульками називали мене дурнем і параноїком. У підсумку - саме це і вийшло. Бо нічого іншого вийти не могло. Тому що узурпація влади завжди стає на ці рейки: узурпація - авторитаризм - диктатура - тоталітаризм - ГУЛАГ або війна (тут вже опціонально, на смак). Іншого вибору у неї просто немає. У неї немає іншої історичної колії розвитку. І кінцівка буде завжди однаковою.

Узурпація влади завжди стає на ці рейки: узурпація - авторитаризм - диктатура - тоталітаризм - ГУЛАГ або війна

Стаття Суркова - стаття для одного читача. Але, дивна річ, вперше в житті я з ним повністю згоден. Усе написане в ній - правда. Ну, за винятком столітньої держави, яка існуватиме ще століттями після смерті Путіна. Рейх завжди вмирає зі своїм фюрером. А все інше - правда. І держава нового типу, яка називатиметься путінізмом. З вигадуванням нової назви Владислав Юрійович навіть паритися не став. Джамахірія, Рейх, Союзи, Велика Імперія, Чучхе, Остазія - а, добре, і путінізм зійде. Навіть тут він має рацію, бо примітив у цьому режимі в усьому. І "піднесення російської нації" (ось тут прям холодом і Освенцимом війнуло, правда?), і путінізм, і навіть якийсь глибинний народ, що б це не означало - все це правда. Так і буде. Саме так і є.

Росія - суміш імперії з рейхом. Саме в такому стані вона існуватиме найближчі пару десятиліть. Росія житиме з Путіним. Сучасна Росія з Путіним і помре. Начебто і слава тобі, господи. Але медицина, зараза, досягла таких висот, що родоначальник держави нового типу може протягнути ще років 30 спокійно.

Медицина, зараза, досягла таких висот, що родоначальник держави нового типу може протягнути ще років 30 спокійно

Помре, звичайно, не вся. І не факт, що катарсис відбудеться і цього разу. Але якщо той читач, для якого було написано статтю, схвалить її і прийме як план - "ніжки Буша", і відокремлення нових шматків стане неминучим. Як майже неминучою стає і війна.

Зараз ми з Айдером Муждабаєвим пишемо, що Рейх повинен бути кришталево чистим. Росоптімісти сміються над нами і називають параноїками. Добре. Смійтеся далі. Всім іншим, хто ще здатний думати, мені нема чого сказати, крім сто разів вже заїждженого - біжіть, дурні. Втім, більшість з них і так вже все зрозуміли. І поїхали.

Дивна річ, ті, хто називали мене ідіотом і алармістом - якось чудово влаштовані по всьому світу на відмінних місцях. Ті ж, найстійкіші, хто залишилися, все ще настирливо намагаються проводити якісь марші материнського гніву в кількості п'ятисот осіб. Як сказала моя розумна дружина: "Перед ким вони хочуть марширувати? Перед чавунною ванною і то більше користі було б". Але в ситуації піднесення російської нації це залишкові явища. У результаті частина буде вити під арештом, ховаючи своїх дітей - про що я попереджав теж - а частину просто розвісять на стовпах. Глибинний російський народ і розвісить.

Шансів в України проти прямої агресії немає. Але використовувати вони, швидше за все, будуть гібридну тактику. А тут всі шанси цілком є

Що це несе Україні? А нічого нового. Все те ж. Усе вже зрозуміло. Рейх кристалізується. Захід нас вкотре зрадив. Нафта не завалилася. "Північний потік" будують. Світ взагалі, в принципі, починає перетворюватись на окремі лялечки, яким ні до кого не буде діла, крім себе. Ситуація для того, щоб вони сюди поперли, складається сприятлива. Треба готуватися зустрічати, використати решту часу, не профукувати, а будувати свою фортецю посеред води, що піднімається. Шансів в України проти прямої агресії немає. Але використовувати вони, швидше за все, будуть гібридну тактику. А тут всі шанси цілком є.

Орки величезні, сильні, тупі, люті, безстрашні і нещадні. Але гобіти їх перемагають. Якщо об'єднуються.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі