Ястремська може закінчити сезон у топ-30

У Таїланді Даяна багато ризикувала

Не здивований перемогою Даяни Ястремської на турнірі у Таїланді. Скоріше - це було очікувано. Вона здібна юніорка. До того ж одеситка демонструє доволі зрілу гру. Має гарні фізичні кондиції та технічні данні.

У Ястремської є характер, енергетика. Даяна доволі імпульсивний гравець. На відміну від Еліни Світоліної, вона не вміє терпіти на корті, чекати на помилку суперника. У Даяни в характері більш атакувальна гра. Не варто боротися із цими імпульсами. Навпаки, їх треба використовувати на корті. Це додає родзинки грі 18-річної українки.

У Даяни в характері атакувальна гра. Не варто боротися із цими імпульсами

У Таїланді Ястремська багато ризикувала. Не боялася грати першим номером. Навіть після першої невдалої подачі все-одно продовжувала йти ва-банк. За свою сміливість була винагороджена перемогою на турнірі.

Якщо Даяну не перенавантажити фізично, вона може стабілізувати власну гру та мати успішний сезон. Тим паче, завдяки перемогам Ястремська буде отримувати кращий посів на турнірах Великого шолома. Якщо працюватиме над помилками - може закінчити рік у топ-30.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі