В українських реалій бувають такі замахи, що Голлівуд заздрить

Про 11 замахів на Порошенка

Після передчасної смерті Аркадія Бабченка я перестала вірити першим заявам правоохоронців і вичікую пару днів - а раптом спростують.

Тому, щодо новини про 11 замахів на президента розглядаю обидва варіанти - правда і брехня.

Якщо це правда, тоді з великою ймовірністю можна припустити, що замахи готували непрофесійні злочинці і тим більше не спецслужби інших країн. Бо коли професіонали отримують завдання ліквідувати вищу посадову особу, то шансів врятувати життя політика в будь-якої служби охорони дуже мало. Більше того, нерідко саме руками охорони це і роблять.

Коли професіонали отримують завдання ліквідувати вищу посадову особу, то шансів врятувати життя політика в будь-якої служби охорони дуже мало

Що ж стосується замахів з боку, так би мовити, аматорів - то, дійсно, будь-яка відома людина потенційно є мішенню нападу. А вже серед відомих і знаменитих найвищий ризик в осіб з владними повноваженнями. Бо, саме з ними, деякі неврівноважені члени суспільства пов'язують свої життєві негаразди.

Якщо це неправда і замахів не було, тоді навіщо ці заяви? Є в українських реалій своя, незрозуміла іноземцям, специфіка. Бо в Європі, скажімо, правоохоронці намагаються довести свою потрібність населенню - і заради цього, вони теж там часом нагнітають ситуацію із злочинністю. А от в Україні правоохоронці намагаються довести свою потрібність вищим посадовим особам. Тому, трапляється різне... Бувають такі замахи, що Голлівуд заздрить.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі