Обираючи президента, думайте про наступний парламент

І головне: на жодну мить не забувайте, що війна триває

Міркуючи про те, кому віддати голос на виборах президента, одразу ж уявляйте, яким мав би бути наступний парламент і кого б ви там хотіли бачити. Це не менш важливо, аніж обрати президента. Тільки після виборів Верховної Ради сформується нова цілісна політична конфігурація.

Пам'ятаймо, що союзником ворога у наших тилах є не лише відверті і приховані кремлівські "шістки", а й демагогія та популізм. Такі політики є "попутниками Кремля".

Союзником ворога у наших тилах є не лише відверті і приховані кремлівські "шістки", а й демагогія та популізм

Обираючи кандидатів і партії, не просіть поради у телебачення, не слухайте чуток на базарі чи в маршрутці. Поверніться подумки в лютий 2014–го, прокрутіть у своїй пам'яті ці роки, згадайте хто і що зробив. Подумайте, як було і як стало, хто робив, хто заважав, а хто просто піарився. Офіційні і солідні сайти та видання вам у поміч, а не інтернет-помийки. Перевіряйте факти. Слідкуйте не лише за "сенсаціями", а й за їхнім спростуванням. Зараз поширюють багато неправди.

І головне: на жодну мить не забувайте, що війна триває. Ворог хоче знищити Україну і відібрати нашу свободу. А корупція - повноцінний інструмент російської гібресії. Не лише в Україні, а й всюди на Заході. Про це дедалі частіше говорять адекватні західні експерти та інтелектуали.

Думайте, читайте, спокійно аналізуйте. І ви не помилитеся в день голосування.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі