Світоліна втратила ігровий ритм

Цуренко піднімається не тільки в рейтингу, але і в грі

Австралійські турніри особливі тим, що важко спрогнозувати форму тенісисток. Багато залежатиме від ігрової практики.

Еліна Світоліна програла в Брісбені не тому, що погано грала, а не набула хорошої ігрової форми. Фізично вона підготовлена добре, але десь втратила ігровий ритм. Його не можна відновити під час підготовки до сезону в тренувальному процесі. Це мають бути тільки офіційні матчі. Суперниця Еліни, білоруска Олександра Соснович, вже мала офіційні матчі 2019-го. Напевно, це стало вирішальним. Багато чого для Еліни залежатиме від "сітки" відкритого чемпіонату Австралії, яка сформується 10 січня.

Багато чого для Еліни залежатиме від "сітки" відкритого чемпіонату Австралії, яка сформується 10 січня

Українки у Австралії часто грають вдало. У фіналі в Брісбені чудово виглядала Леся Цуренко. Думаю, вона зможе відновитися після травми. Цуренко піднімається не тільки у рейтингу, але і у власній грі. Стає сформованим гравцем. Знає свої сильні сторони, розуміє на що здатна.

Поки важко говорити про Даяну Ястремську. У кваліфікації у Брісбені у другому раунді програла суперниці, якій вже поступалася.

Ігрову форму Марти Костюк покажуть матчі у кваліфікації відкритого чемпіонату Австралії. Марта нещодавно перемогла британку Хізер Уотсон – це непоганий показник.

Важко спрогнозувати результат Катерини Козлової. Може як здивувати, так і провалитися. У пошуку власної гри поки перебуває і Ангеліна Калініна.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі