Україні треба вижити. Є речі, над якими в такий час не жартують

Ми не бидло

Ні, на мій погляд, це не нормальний демократичний процес, як деякі пишуть. Демократія - це не (тільки) легковажні слова і взаємний тролінг. Це ще повага до людей і один одного, навіть до ворогів. Це гідність і відповідальність за слова. Це серйозний підхід, адже йде війна, ворог сильний. Україні треба вистояти, вижити. І є речі, (над) якими в такий час не жартують.

Я вважаю висловлювання, гасла, інтерв'ю багатьох кандидатів знущанням над виборцями і над здоровим глуздом. Я вважаю багато слів і дії зайвими і дурними, не гідними ситуації. Я вважаю, що у виборах, які почалися, занадто багато шоу і мало суті.

Я хочу, щоб з людьми говорили серйозно, чесно, без пафосу, театральщини. Я хочу бачити державну осудність опонентів з будь-яких сторін. Я вважаю, що українці заслуговують на шанобливе ставлення до себе, до своєї країни і свободи, здобутої такою ціною.

Українці заслуговують на шанобливе ставлення до себе, до своєї країни і свободи, здобутої такою ціною

Закликаю кандидатів здригнутися, усвідомити відповідальність і ціну їхніх дій, слів. Або давайте будемо серйозно, з вагомими аргументами, без всієї ось цієї херні, або ставлення до вас з боку думаючих людей буде відповідним.

Нічого особистого, просто рація. Це не про гречку, не про шоу, і ми не бидло.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі