Як підібрати ідеальний новорічний подарунок

4 поради

Новорічні свята – привід проявити свою турботу про рідних. Як обрати особливий подарунок?

1.Даруйте по душі.

Врахування вподобань та інтересів отримувача подарунку – це, напевно, основне у його виборі. Чимало людей з радістю приймають гроші. Для інших дарування коштів – це ознака поганого смаку і черствості у стосунках. Якщо ви все ж вирішили подарувати певну суму, то краще додати до неї недорогий сувенір. Він повинен відповідати вподобанням близької людини, адже покликаний допомогти відчути вашу увагу.

2. Даруйте корисне.

Купуючи подарунок задумайтесь, чи буде він корисним отримувачу. Чи відповідає способу його життя і поглядам на світ. Особливо ми радіємо, коли наше життя та побут полегшується завдяки подарункам. Даруючи технічну новинку, ми хочемо покращити життя рідних, але не задумуємося, чи готові вони регулярно нею користуватись. Головне, щоб подарований прилад не залишився стояти, як непотрібний брухт. Інколи недорогий, але корисний подарунок може бути важливішим, ніж коштовний.

Інколи недорогий, але корисний подарунок може бути важливішим, ніж коштовний

3. Даруйте піклування.

Робота-дім-робота - у цьому щоденному колесі часто не залишається часу ні на себе, ні на повноцінне спілкування з близькими. Особливе навантаження у період свят припадає на жінок. Вони вимушені готувати безліч страв, прибирати і прикрашати помешкання, сервірувати святковий стіл, а потім мити посуд та прибирати наслідки бенкету. За таких обставин стають у нагоді квитки на святкування нового року у ресторані чи заміському комплексі, новорічна поїздки на відпочинок, квитки у спа-центри, масажні салони, сауни, до перукарні чи на манікюр. Цікавою ідеєю для чоловіків, які хочуть одночасно порадувати дружину і заощадити, є можливість подарувати коханій "свободу від новорічної метушні" та повністю взяти на себе приготування новорічних страв разом з підготовкою помешкання. Чимало жінок будуть раді такому подарунку набагато більше, ніж матеріальним цінностям.

4. Даруйте емоції.

Ми звикли дарувати лише речі, забуваючи про те, що запам'ятаються емоції та враження. Не варто оминати увагою такі подарунки як квитки на вистави, концерти, до кінотеатру, новорічні фотосесії. Для любителів екстриму є подарункові стрибки з парашуту, банджо-джампінг та багато іншого. Прихильникам головоломок можна подарувати пригоди у квест-кімнаті на різні теми, а дітям можуть бути цікаві білети до океанаріумів, експериментаріумів.

Людмила Малиновська, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі