Ломаченку потрібен такий суперник, як Педраса

Проблем з тактикою не буде

Декілька років Василь Ломаченко — один із найсильніших боксерів світу. Якщо порівнювати із футболом, то можна сказати, що Ломаченко — один із топ-гравців. На рівні з Мессі чи Роналду, тільки в боксі. Із кожним боєм уваги до нього буде все більше. Після того, як пішли з боксу Пак'яо та Мейвезер, є всі передумови вважати, що наступна буде ера Ломаченка.

Він переніс операцію на плечі. Боксерам легших вагових категорій простіше відновлюватися після травм. Навантаження на їхній організм не такі значні, як у надважкій вазі.

Боксерам легших вагових категорій простіше відновлюватися після травм

Впевнений, що тренерський штаб Ломаченка досконало вивчить суперника. Тому ніяких проблем із тактикою та планом на бій не буде. Важливо відчувати емоції на рингу, глядачів. Тому головне — правильно підготуватися до поєдинку психологічно.

Хосе Педраса в легку категорію перейшов тільки цього року. Провів три бої, в яких здобув пояс. Не варто недооцінювати пуерториканця. Ломаченку немає сенсу понижувати власну планку. Він має боксувати тільки проти серйозних суперників, щоб тримати власний рівень. Водночас виходити після травми та довгого періоду без бою на серйозного опонента теж ризиковано. Тому Педраса — компромісна кандидатура. Він володіє поясом, але в той же час не є боксером найвищого ґатунку.

В сучасному спорті досягнення професійного спортсмена вимірюється грошима, рівнем контрактів, а не медалями та кубками. У боксі багато чого залежить від розкрученості атлета. Він може не володіти жодними поясами, але мати велику увагу, аудиторію. Зазвичай такі боксери отримують хороші у фінансовому плані контракти. Приклад — Майк Тайсон. Як боксер був не дуже, зате завжди вмів створювати шоу на рингу. Думаю, що наступні бої Ломаченка будуть продиктовані контрактами.

Олег Федорчук, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі