Добре мати хоч такий парламент, ніж диктатуру

У Росії сильна рука є, хочете так?

Воєнний стан запроваджено. Його параметри вам вже відомі.

По-перше, хотілося би, щоби всі, хто кричав про скасування виборів і диктатуру, сьогодні визнали, що були неправі. Як не публічно, то хоч самим собі. Хоча би перед собою треба бути чесними.

По-друге, хотілося би, щоби всі, хто роками волав про необхідність воєнного стану, а нині каже про його недоречність, пішли й ударилися головою об стіну. Кажуть, це допоможе бути послідовнішими.

Третє. Ви всі бачили, як працює парламентаризм. При всіх ексцесах, при всій ганьбі засідання, парламент створює баланс влади. Навіть покидьки, що не мають на меті нічого, окрім особистої влади та особистого збагачення, все одно працюють на збереження демократії. Так працює парламентаризм. І це добре. Добре мати хоч такий парламент, ніж диктатуру, якій нема чого протиставити. Пам'ятайте це, коли волатимете про сильну руку. В Росії сильна рука є, хочете так?

Наш парламент міг би бути кращим, якби були краще виборці

Четверте. Наш парламент міг би бути кращим, якби були краще виборці. Вже багато разів сказано: подивіться на засідання 26 листопада, і зрозумієте, як Україна втратила державність сто років тому.

Але виборці за 5 років сильно опустилися вниз. Тож наступний парламент буде значно гіршим.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі