Донецькі "ідеологи" втекли в Москву

Немає ідіотів жити в кримінальній резервації

Побачив фото з веселої туси донецьких ідеологів ДНР. Всі в зборі - Володимир Корнілов (російський журналіст та політолог, відомий українофобськими висловлюваннями. - Gazeta.ua), Руслан Мармазов (донецький спортивний журналіст, був начальником прес-служби ФК "Шахтар" у 2005-2015 роках. Потім переїхав до Москви. Заявив, що підтримує "рускій мір". - Gazeta.ua), Олександр Чаленко (український журналіст, який із 2014 року живе в РФ. Оголошений в розшук СБУ. Звинувачується в посяганні на територіальну цілісність України. - Gazeta.ua). В Донецьку? Звичайно ж ні. В Москві.

Вони ж не ідіоти, щоб жити в кримінальній резервації без певного статусу, де немає роботи, рвуться снаряди, і по вулицях бродять озброєні гопники із зсунутим дахом. Мармазови, он, навіть судяться в Росії, щоб в ДНР не їхати. Їх випихають, а вони гарчать, впираються, кігтярами вчепилися. Не хочуть в розорене місто, на підвал. Там же тепер "народна республіка". Прикопають в териконі, втоплять в ставку, оголосять українським агентом - і ніхто не допоможе.

Їх випихають, а вони гарчать, впираються, кігтярами вчепилися. Не хочуть в розорене місто, на підвал

Це нехай лохи, які начиталися книжок Корнілова, в "республіці" живуть, стоять в чергах за гуманітаркою, працюють за 7 тисяч рублів. А сам Корнілов не дурень, в той мотлох не вірить, йому ця недореспубліка нафіг не потрібна. Він краще в Москві поживе, а в ДНР - проїздом. Виступити на мітингу або на ТБ.

Підпалили Донбас, заморочили землякам голови казками про Донецько-Криворізьку республіку і "регіон-годувальник", підбили людей на бунт, і дивляться з боку, як горить. Радіють, сміються. Їм в Донецьку роботу за 5 тисяч рублів шукати не треба. У Москві зарплати високі, там добре.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі