На виборах пенсіонери оберуть нам щось жахливе

Голосувати серцем, розумом чи не голосувати взагалі?

Не знаю, як ви, а я вже готовий до найбрудніших виборів останньої чверті століття.

І до найбільш безглуздих.

Проблема не в тому подобається або не подобається мені нинішній президент (до речі, для себе визначив, якщо дозволять продаж землі й податок на виведений капітал, то цілком можливо, я за нього знову проголосую), проблема в тому, що те, що мені пропонують замість нього, не подобається ще більше.

Одна і та ж колода протягом останніх 10-15 років. Усі перестановки непринципові. Вони не вели і не ведуть до якісних змін.

А ось прийняті закони рано чи пізно призводять до незворотних якісних змін.

Мені цей манеж з клоунами і крадіями, який хтось через непорозуміння назвав Верховною Радою, сильно набрид. Там є кілька людей зі здоровим глуздом, але на загальну картину це не впливає. Присутність десяти ложок меду в бочці лайна не робить лайно амброзією.

У Верховній Раді є кілька людей зі здоровим глуздом, але присутність десяти ложок меду в бочці лайна не робить лайно амброзією

Я дуже люблю, коли Вакарчук співає. Мені подобається як і що він говорить. Я навіть схильний думати, що Святослав може бути свого роду моральним орієнтиром. Але з ним прийде команда. Якщо це будуть американці, то я згоден! Але це будуть не американці.

Відразу згадую чудовий епізод із фільму "Слуга народу", коли президенту Васі представляли молодих перспективних управлінців - усі як один були дітьми нинішніх "грамотних господарників".

Проживши в цій країні все своє життя, я знаю, що кумівство - це наше все. І за "незалежною політичною фігурою" або "новим українцем", завжди стоїть знайомий до болю спонсор, родич або замовник.

О, до речі... Зеленський! Шкода, що не можна, як у фільмі. І ще шкода, що люди не розуміють, що як у фільмі не можна! А так... Ну, він не гірший інших! І спонсор нам відомий.

Загалом, голосувати серцем я не буду. Голосувати за те, щоб на місце сьогоднішніх прийшли такі ж завтрашні, але голодні - абсурд.

Голосувати за те, щоб на місце сьогоднішніх прийшли такі ж завтрашні, але голодні - абсурд

Голосувати за засмальцьовані карти зі старої колоди? Вибачайте.

Кого тільки вони не зраджували?! Хто тільки їх не купував?!

Нової політичної сили я не бачу. В її "божественне зачаття" не вірю. А якщо правильно розумію, хто може бути батьком, то сміх мене брав - буде нам і нова, і політична...

Голосувати розумом нема за кого.

Голосувати серцем - нерозумно.

Не голосувати - злочинно.

Боюся, що бабусі й пенсіонери виберуть нам щось жахливе. Чого ніколи не було - і ось знову.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі