Ніхто із соратників Януковича не засуджений. Чого чекають?

Загадка

Вчора минуло 4 роки сумновідомим подіям в Одесі. Як на мене, найголовніший та найочевидніший наслідок - посилення спекуляцій та відсутність до цього часу зрозумілої офіційної версії одеських подій, яка би могла виключити хоча б частково підстави для цих спекуляцій.

Наприклад, можна згадати черговий фільм ізраїльських авторів, які раніше просували тему "грузинських снайперів" на Майдані, а тепер обвинувачують спікера Андрія Парубія та інших відомих українських політиків.

Українська держава має на поширення інформації якось реагувати

Як на мене, українська держава має на поширення інформації якось реагувати. Хочуть адвокати "беркутівців" аби "грузинських снайперів" допитали у суді за допомогою технічних засобів? Ну то треба допитати, це б допомогло хоча б встановити, ким реально є ці люди, і чи мали вони бодай якійсь стосунок до Майдану. Зрештою, встановити це не так складно. Потім, спираючись на цю інформацію, здійснити офіційне спростування.

Чому наші правоохоронці не хочуть все це спростовувати - загадка.

Мабуть, це питання професіоналізму, що проявився у повній мірі під час усіх резонансних справ - від справи вбивств на Майдані і до держзради Віктора Януковича, де адвокати останнього "тягали" молодих прокурорів.

Професіоналізму та мотивації.

Ніхто із соратників Януковича так і не був засуджений

Тим часом, в Росії Микола Азаров обіцяє повернутися. Можна іронізувати, але не забувайте, що, хоча у нас і було запроваджено "заочне засудження", ніхто із соратників Януковича так і не був засуджений. Як і сам Янукович, що до цього часу не має жодного вироку. Навіть із згаданої вище "держзради", де, згідно до перших заяв з ГПУ, наче і доводити нічого не треба, наче все і так зрозуміло. Але суд тягнеться, а вироку не видно.

Чого чекають правоохоронці? Дотягнути до виборів? Дотягнути до повернення старих та знайомих облич? Показати їм таким чином власну "лояльність"?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі