Нова українська школа. Християнська етика замість науки?

Трохи шкода Ілона Маска

"Міськрада Львова просить міністра освіти зробити християнську етику обов'язковим предметом у школі, а також формувати християнський світогляд при викладанні усіх християнських дисциплін, особливо природничого спрямування". Новій українській школі нові компетентності! Забудьте про нудне критичне мислення і застарілу підприємливість. Навіщо вони, за наявності християнської математики?

І навіть не починайте про ваші застаріли методики викладання, всі ці онлайн-курси, віртуальну реальність і перевернутий клас. Останні досягнення християнської педагогіки до ваших послуг. "Молитва про додавання розуму" - плюс 10 до інтелекту. "Молитва для успіху в навчанні" - плюс 2 бали до шкільних оцінок на наступний тиждень. "Молитва проти прокрастинації" - і соціальні мережі більше не відволікають від вивчення вічного.

Як з себе генія не вдавай, а в ракетобудуванні проти християнської фізики не попреш

Звичайно, трохи шкода Ілона Маска, Джеффрі Безоса та всіх цих інших піжонів з Apple, Google і т.п. Як з себе генія не вдавай, а в ракетобудуванні проти християнської фізики не попреш. Та й з християнським програмуванням довго конкурувати не зможеш - врешті-решт, такого досвіду побудови хмарних сервісів ні в кого в світі немає. Тож за кілька років маємо всі шанси побачити українську Ваканду: технологічного лідера, що самоізолюється від світу, видаючи себе за малорозвинену країну. Прямо як у фільмі "Чорна пантера" - тільки з місцевим християнським колоритом.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі