Дружина міністра народила в США: чому це обурює

Традиції фантазерства

Спочатку черговий скандал із народженням спадкоємця міністра інфраструктури Володимира Омеляна у мене не викликав особливих емоцій та бажання на нього реагувати.

А що тут реагувати? Ну, просто зробив собі "вузлик на пам'ять", що "головний реформатор" не бачить для власних дітей майбутнього в Україні.

Тут обговорювати нічого. Будь-хто, наділений мозком, може зробити ті самі висновки. Переконувати ж людей без мозку в чомусь - марна справа. Я це давно збагнув.

Але мені дуже сподобалися пояснення самого Омеляна.

Отже, дружина народила в Сполучених Штатах бо випадково там опинилася. Слід сказати, що це другий подібний випадок, бо перша дитина теж народилася у США. Можна лише подивуватися силою випадку, який вперто приводить родину в найвідповідальніший момент до Штатів.

Знаєте, що мені це нагадало?

Одного прикольного дядька, що, за його власними словами, жив посеред чужого житлового комплексу "Межигір'я", орендуючи у ньому лише невеличкий сарайчик, та підтримуючи страусів.

Роки йдуть, покоління міняється. Але є одна константа - спроможність лідерів України до польоту фантазії. Їм би книжки писати, фантастичні. Але вони чомусь йдуть в управлінці. Культура втрачає митців, а ми - час. Шкода.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі