Ідіотами назвали всіх українців, за винятком корупціонерів

Українські реформи - це особливо тяжкі злочини

Я вже давно думав над тим, як би донести до європейських політиків правду про українські "реформи", про те, що українські "реформатори" тримають їх за дурнів, обдурюють їх і прямо у них на очах (часто за їх же гроші і за їх схвалення) грабують і нищать Україну.

Підшукував вирази, як би це висловити так, щоб не образити тендітні євро-вуха, аж раптом надійшла допомога - від самої Європи, в особі її посла пана Хюга Мінгареллі.

23 лютого він назвав ідіотами або людьми з обмеженою точкою зору всіх, хто не бачить і не розуміє "амбітних" українських реформ, їх позитиву.

Таким чином, муки пошуку толерантності скінчилися, маємо офіційну лексику високопоставленого дипломата, імплементовану в публічний обіг під час конференції "Підсумки імплементації угоди про асоціацію між Україною і Європейським Союзом за 2017 рік та подальші плани".

Тож одразу перейду до того, що давно хотів сказати - але тепер вже без реверансів.

Високоповажний пане Мінгареллі!

Ви назвали ідіотами або людьми з обмеженою точкою зору всіх, хто не бачить, як Ви сказали, "амбітних українських реформ" - тобто, гарних і корисних реформ, як безумовно слідує з Ваших слів.

Ставлю Вас до відома, що таким чином Ви назвали ідіотами або людьми з обмеженою точку зору всіх українців - звісно, за винятком корупціонерів - бо весь український народ ненавидить і проклинає все те, що Ви називаєте великим благом.

Ви можете списати народне "нерозуміння реформ" на страждання, важкі матеріальні труднощі, яких внаслідок цих "реформ" зазнають широкі верстви українців, на недалекоглядність народу, врешті-решт, - на його недостатню політичну грамотність.

Але точно такої ж точки зору на українські "реформи", як і всі обездолені люди, притримуються і успішні українці, які мають високу освіту, широкі й глибокі знання, великий життєвий і політичний досвід, матеріальний достаток, та, найголовніше, - честь і совість.

Їх багато, і одим із них є я, Аркадій Корнацький, юрист із 38-річним стажем роботи, в минулому державний службовець, підприємець, тепер народний депутат України.

До речі, член фракції Блоку Петра Порошенка у Верховній Раді України - хоча і суто формально.

Ми думаємо про українські "реформи" точно те ж саме, що і весь "простий" народ: це не реформи, це особливо важкі злочини із пограбування народу і знищення України.

Тож нас Ви теж назвали ідіотами або людьми з обмеженою точкою зору, мене в тому числі. І тому, безумовно, я маю право на відповідь.

Не буду марнувати час на детальну характеристику того, що Ви разом із українськими можновладними злодіями називаєте реформами, а я - особливо важкими злочинами (це буде зроблено у інший час і в іншому місці), наведу лише декілька загальних ознак усіх, підкреслюю, - усіх без винятку українських "реформ":

- вони протирічать Конституції України, грубо порушують права і свободи людини й громадянина, грабують народ і ведуть до його вимирання;

- вони знищують демократію, перетворюють демократичні інституції на фарс, ведуть до остаточної узурпації влади олігархатом, до ліквідації української державності;

- вони знищують правосуддя, законність, правопорядок, глибоко криміналізують українське суспільство і ведуть до швидкої і масштабної криміналізації Європи;

- вони не тільки роблять корупцію тотальною в Україні, але й значно поширюють та поглиблюють корупцію в Європі ...

Вам досить, чи продовжити?

Європейські дипломати, радники, експерти, які тривалий час перебувають в Україні, мають всі можливості об'єктивно оцінити українські "реформи" - було би бажання. Тільки для цього треба не провідним корупціонерам та всяким іншим негідникам, що паразитують на корупції, в рот заглядати, а об'єктивну інформацію шукати.

Але жодної об'єктивності у європейських благодійників України і близько нема - як і прагнення до неї: не тільки самого українського народу в селах та містах, але і народного депутата України, який має протилежну від корупціонерів точку зору, європейці і слухати не хочуть!

Це про вас особисто, пане Мінгареллі, у тому числі. Чи не з перших днів Вашої служби в Україні я намагався пробитися до Вас на зустріч, якраз для розмови про українські "реформи", про що й писав у відповідних зверненнях. Але все марно - після відповідних "консультацій" чи то з Банковою, чи то з якоюсь іншою "інстанцією", якою Ви керуєтеся, Ви так і не призначили зустрічі - бо Вам не потрібна альтернативна інформація.

Це також про екс-прем'єра Словаччини Івана Міклоша та екс-міністра внутрішніх справ Польщі Єжи Міллєра, які чи то були в минулому, чи ще й досі є "стратегічними радниками" Гройсмана "з питань децентралізації". Цих достойників, кожного окремо, мені вдалося заскочити зненацька, на самому початку їхнього "радництва", їх оточення не встигло мене "відфільтрувати".

Треба було бачити їх фізіономії, коли до них дійшло, що народний депутат має відмінну від офіційної, протилежну їй, свою точку зору!

Це було для них щось на кшталт сильного й несподіваного удару по... нехай буде по голові, хоча хотів сказати про іншу частину тіла, розташовану у чоловіків на протилежному кінці тулуба.

Вони були шоковані й розгублені, бо їм геть не була потрібна правда, вони від самого початку приїхали в Україну не для того, щоб розібратися, що насправді у нас тут робиться і допомогти українському народу, вони приїхали вже з готовою позитивною оцінкою "реформ" і тільки для того, щоб допомагати виключно корупціонерам і узурпаторам влади, щоб перебріхувати на всю Європу їх підлу брехню про українські "реформи" і таким чином вводити в оману весь світ!

Тож тепер послухайте, пане Посол Євросоюзу, мою оцінку Вас особисто і Вашої діяльності в Україні.

Якщо Ви й справді думаєте, що в Україні відбуваються позитивні реформи, якщо вірите, що їх зміст, суть, наслідки відповідають їх гарним назвам - Ви ідіот, причому повний, скінчений ідіот.

Якщо ж Ви знаєте, що відбувається насправді, але покриваєте це та ще й цинічно вводите в оману світову спільноту - Ви співучасник цих особливо важких злочинів проти України, що називаються "реформами", і такий же злочинець, як і українські "реформатори", яких Ви хвалите і прикриваєте, їх співучасник.

Моя оцінка, на відміну від Вашої - об'єктивна, заснована на фактах, я готовий довести це в суді.

А Вам треба публічно вибачитися перед українцями, не ганьбити й далі Євросоюз в наших очах, терміново скласти повноваження і їхати з України - у нас тут і без Вас усякої наволочі вистачає.

Оригінал - на сайті "LB.ua"

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі