bogdanzik
24.06.2012
1

Erepublik - Гра патріотів.

Все популярнішою у мережі Інтернет стають онлайн ігри. Однак звичайні "стрілялки" чи "персонажокачалки" чи "ферми" є нецікавими та відштовхують від себе. Адже у цих іграх ти нічого не можеш робити, лише повторювати певні дії. Зайшов, натиснув пару кнопок, вийшов. У цих іграх є збіговисько людей, не більше. Там немає хорошої економічної, соціальної чи політичної складової.

Ось уже 2 роки є популярною на Україні гра "Erepublik"

Це не просто гра, де потрібно клацати по кнопочках, це соціально - політично - військовий симулятор. Тобто ви зможете побавитись у політику чи економіку, у журналістику чи військову справу. Звичайно є і багато інших занять. Сама гра - є соціальною мережею, у якій є більше 12млн гравців з усього світу, причому  справді з усього, наприклад поляків там більше ніж китайців, а Сербія є однією з найсильніших країн. Тобто це не копія РЛ. Там можна повчитись журналістиці, пишучи чудові статті, або навчитись політиці, роблячи свою карєру та спілкуючись з людьми. Загалом ці навики стануть у нагоді, у не цифровому світі.

Україна ж там є посередньою країною. Загалом, як у звиичному світі. Прослідковується соціальний та політичний занепад. Як і у справжньому світі, політику захопило кілька старих гравців, дуже старих по мірках гри. Але їм уже не хватає тієї наснаги, того запалу, щоб добре керувати країною. Наша держава потребує свіжої крові, бо без молодих гравців, зновими ідеями - ми загнемось.  Зараз нашу територію захопила Угорщина, уявляєте, Угорщина...Нам потрібні сили для відновлення. Нам потрібні розумні та цікаві люди. Приєднуйся!(клацни по будь якій із картинок)

П.С. Можливо тобі не зразу буде зрозуміла механіка гри. Не розчаровуйся, за кілька годин тобі прийде на допомогу якийсь гравець. Можливо то буду я...


Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі