Путін може повернути Україні Крим

Відновлення територіальної цілісності України за всяку ціну не може бути нашою метою

Кандидат в президенти РФ Ксюша Собчак заявляє рівно те, що їй дозволено, або наказано сказати. Тому її заява про "український Крим" може про щось та й свідчити.

Путін цілком може навіть повернути Україні Крим. Не виключаю: він зробить це, щойно зрозуміє, що де-факто отримав взамін всю Україну. Уявляєте, який піар-презент отримав би Порошенко, якби під вибори на другий термін йому підкинули не лише так звану "реінтеграцію ОРДЛО", а й формальне визнання Кремлем приналежності Криму до України?

До речі, це можуть провернути не лише під Порошенка. Повернення півострова так само може бути обіцяне Кремлем під перемогу якогось іншого кандидата чи кандидатки в президенти України.

Путін пожертвує офіційним статусом Криму заради позаблокового статусу України

Путін пожертвує офіційним статусом Криму заради позаблокового статусу України, а ще краще - її входження до ОДКБ (Організація договору про колективну безпеку; її члени: Росія, Вірменія, Білорусь, Казахстан, Киргизія, Таджикистан, - ред.) та "Євразійського економічного союзу". Або навіть і без цього: заради пакету інших поступок з боку України - не надто публічних, але життєво важливих.

Це ще раз до розмови про те, що "відновлення територіальної цілісності України" не може бути метою або самодостатньою ціллю у нашому конфлікті з Росією.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі