Армагеддон наближається до Росії

США битимуть по найдорожчому - гаманцях путінської бригади

Якщо Трамп поставить підпис на нових санкціях, то в Росії найближчим часом почнеться Армагеддон. І справа навіть не в економіці, яка в 2018 році неминуче трісне. Бо обсяг платежів по кредитах перевищить всі надходження і залишки коштів в двох "Кудринських" фондах (некомерційна організація, покликана підтримувати Комітет громадянських ініціатив. Основні кошти Фонду складають майнові внески і пожертвування російських фізичних і юридичних осіб. - ред.). Доступ же до нових запозичень закритий. А, в першу чергу, через безпрецедентний "наїзд" на всю путінську бригаду і їхні активи за кордоном.

Приїзд у Москву швейцарського президента зі списком рахунків у 2014-му запобіг великомасштабному введенню військ в Україну

Хочу нагадати, що в 2014 році саме приїзд в Москву швейцарський президент зі списочком рахунків, імовірно, запобіг великомасштабний введенню військ в Україну. Путіна навіть змусили дати команду Радфеду "відкликати" дозвіл на введення військ. Зараз же американці у відкриту зафіксували в новому законі обов'язок своєї фінрозвідки надати владі всю інформацію про рахунки та активи путінського оточення з метою їх подальшої конфіскації і притягнення винних до відповідальності за відмивання коштів, нажитих злочинним шляхом. Ви хоч уявляєте, який переполох варто зараз в будинках Тимченок-Ковальчуків-Ротенбергових і ще багатьох Вовиних "гаманців"?
Загалом, **здец більше не підкрадається, він вже біля стін Кремля.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі