Обережно, провокації ФСБ

Скандал із перейменуванням проспекту Ватутіна на проспект Шухевича в Києві - провокація російських спецслужб

На наших очах відбувається чергова спецоперація російського ФСБ, в якій радо беруть участь з кожною годиною більше українців.

Механізм провокації простий як двері. Перше: дві маловідомі організації, напряму фінансовані з РФ, з кумедними назвами "Антифашистська правозахисна ліга" та "Єврейська правозахисна група", подають позов до Окружного суду з вимогою заборонити перейменування проспекту Ватутіна на проспект Шухевича.

Друге: купа наших дурників - патрійотів не дають собі праці бодай трохи подумати, буквально сприймають назви цих російських контор, і починають розганяти хвилю щодо "жидів, які проти нашого героя" тощо.

Третє: наперед підготовані до цього російські проплачені журналісти та блогери підхоплюють ці тексти наших дурників, і масово розганяють в інформпросторі, демонструючи "антисемітизм" та "фашизм" українців, та лякаючи українських євреїв погромами. Тупо до нестями, але це працює.

До відома патріотів: вказані контори - платні структури ФСБ РФ, які жодним чином не репрезентують думку єврейської громади в Україні. Українських євреїв багато, і серед них – увесь спектр поглядів, від конченої вати до полум'яних українських патріотів. Кого цікавить думка дійсно авторитетних євреїв, читайте, скажімо, коментарі Йосипа Зісельса (ВААД-Україна, дійсно представницьке об'єднання єврейських організацій та громад).

Провокації ФСБ тупі і примітивні, їхні "вуха" стирчать за кілометр, і вдаються вони лише тоді, коли на них так так само тупо і бездумно ведуться

До відома земляків - євреїв: жодна впливова українська політична сила не виступає з антисемітських позицій. Не варто позиції окремих маргіналів сприймати всерйоз. Частина взагалі тупо повелась на провокацію, і скоро дасть собі працю трохи подумати головою, і засоромиться того що в гарячці наговорили; а незначний відсоток вкінець упоротих є всюди у світі, що ж поробиш...

А головне - перш ніж розганяти будь-яку хвилю, чи то антисемітську, чи то навпаки про "укронацизм" - даємо собі працю трохи подумати головою та перевірити факти! Провокації ФСБ тупі і примітивні, їхні "вуха" стирчать за кілометр, і вдаються вони лише тоді, коли на них так так само тупо і бездумно ведуться. А серед агентів ФСБ вистачає і євреїв, і хохлів, і кого завгодно - і всі вони не представляють нікого, крім себе та ФСБ.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі